Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Goalshow Jonas Eichwald

Webredaktør, udgivet d. 3. august, 2018

Tidligere SHEA elev Jonas Eichwald kom for 2 sæsoner siden retur til Skanderborg Håndbold som makker til Mike Haack på højre fløj. Efter et par sæsoner i TSØ og Odder Håndbold i 1. division var tiden inde til at prøve kræfter med landets ypperste række.

Første sæson kastede begrænset med spilletid af sig, men 17/18 sæsonen kom til at se helt anderledes ud for den unge fløj med rødder i Maribo.

Mike Haack var skadet hele sæsonen og det betød pludseligt at Jonas stod med hele ansvaret selv på højre fløj. Vi må bare sige at Jonas voksede med ansvaret og midt i sæsonen kronede han en flot sæson med 2 nomineringer til rundens hold. Det betød også at modstanderne i de efterfølgende kampe passede lidt bedre på truppens yngste fløj, og det gav markant færre afslutninger fra den position resten af sæsonen.

Jonas Eichwald fortsætter nu karrieren i Odder Håndbold og vi ønsker ham ALT muligt held og lykke videre frem i karrieren. Tak for indsatsen !

Website Security Test