Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Halden besejret i Skövde

Webredaktør, udgivet d. 17. august, 2018

Halden Topphåndball  – Skanderborg Håndbold 27-33 (16-20)

Testkamp nummer 6 uf af 7 inden det går løs med kampe med betydning på onsdag, stod i en særpræget hal i Skövde. Det er byen hvor vores Jonas Samuelsson har trådt hans håndboldsko inden han tog springet til Danmark og den hal var lige ved at henlede tankerne på den hæderkronede Cigaræske i vores hjemby.

Modstanderen var Halden Topphåndball fra Norge, som i den forgangene sæson endte som nummer 4 i den bedste Norske række.

Kampen endte med en sikker sejr på 33-27 og viste at der p.t. er forholdsvis stor forskel på den bedste række i Danmark og Norge. Skanderborg var det bedste hold af de 2 på banen og på trods af sejren var cheftræner Nick Rasmussen ikke udpræget tilfreds med kampens udfald.

Det blev ikke nogen god håndboldkamp helt generelt. Vi dækker ganske enkelt ikke godt nok op, specielt før pausen. Det var ikke det defensive niveau som vi har leveret i en stor del af de øvrige testkampe. Når det er sagt så syntes jeg vi var gode med bolden og i forhold til seneste kamp mod TTH fik vi igen bragt vores tekniske fejl ned på et acceptabelt niveau. Der er mange ting angrebsmæssigt som begynder at sidde i skabet og jeg er rigtig glad for at se en Morten Balling i dag, der er ved at blive et fantastisk omdrejningspunkt i vores offensiv. Mathias Bitsch og Cornelius Kragh falder også bedre og bedre ind i spillet, så jeg syntes bestemt at vi er på rette vej mod en lang turnering som står lige for døren. Men jeg må fastholde at vi i dag ikke dækker op på det niveau som skal til når turneringslamperne tændes, men det ved jeg at vi kan, for det har vi set i store dele af de øvrige testkampe. I morgen møder vi værterne fra Skövde og det tror jeg bliver en rigtig god sidste modstander inden vi tager imod Skjern på onsdag.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 6, Marcus Mørk 6, Jonas Samuelsson 4, Lars Skaarup 4, Mads Kalstrup 4, Nikolaj A. Nielsen 2, Cornelius Kragh 2, Mike Haack 2, Mathias Bitsch 1, Frederik Iversen 1, Morten Kirk Olesen 1.

Målscorer Halden Topphåndball:

Kristian Stranden 8, Trym Bilow-Olsen 4, Rasmus Mölgaard 4, Kristoffer Henriksen 3, Thomas Solstad 3, Sander Thorbjørnsen 2, Truls Grøtta 1, Andreas Haglund 1, William Nielsen-Nygaard 1.

Website Security Test