Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Goalshow: Frederik Ladefoged

Webredaktør, udgivet d. 3. juni, 2018

Det er ved at være tiden til sæsonens GOALSHOWS. Vi starter med nogle af de spillere der forlader klubben efter denne sæson og en af dem er stregspiller Frederik Ladefoged, som kom til klubben fra TTH Holstebro for 2 sæsoner siden.

Frederik har udviklet sig med raketfart og vi spår ham en stor karriere fremadrettet. Det fandt de desværre også ud af i Sønderborg og fra næste sæson tørner Frederik ud for klubben længst sydpå, tæt på Otto Duborg og billige karameller.

God vind fremover til Frederik Ladefoged og gense nogle af hans mål fra sæsonen 2017/2018 her…….

Husk du kan komme forbi Skanderborg Bryghus fredag 15/6 fra 16.00 til 17.00 og få sagt ordentligt farvel til denne og alle de andre prægtige GUNMEN der stopper i klubben efter denne sæson.

Website Security Test