Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Gedigen sejr over Hadsten

Webredaktør, udgivet d. 14. juni, 2018

Træningskamp 12. juni 2018 – Hadsten Håndbold – Skanderborg Håndbold 16-29 (7-16)

Skanderborg og Hadsten håndboldklubber har på damesiden dystet i mange år og spillet mange meget tætte og intense kampe. Tirsdag mødtes de to klubbers damehold så atter til en træningskamp på Hadstens hjemmebane, men denne gang var afstanden mellem de to hold større, end tidligere. De første fire minutter bød ikke på mål fra nogen af holdene, men så fik Skanderborg, der i næste sæson spiller i ligaen, hul på bylden og kom foran 4-0, hvorpå Hadsten tog timeout.

Det førte til Hadstens første mål, men hjemmeholdets undertals-spil med målmanden ude resulterede kort efter i, at Skanderborgs målmand Anna Kristensen fik kastet en lang bold fra eget målfelt ned i Hadstens tomme mål til scoring.

Skanderborg øgede føringen hele halvlegen og gik til pause foran med ni mål.

Pausen havde givet fornyet energi til hjemmeholdet, som lagde ude med tre scoringer i rap til 10-16. Efter en dårlig start på anden halvleg fik Skanderborg dog atter styr på forsvaret og gang i målene og fortsatte med at øge føringen, som blev på i alt 13 mål.

Alle skanderborgspillere kom på måltavlen, på nær målmand Monika Kongsgaard og U18-spiller Sofie Schelde-Rasmussen, som i øvrigt også leverede en brav indsats.

Målscorere for Skanderborg: Trine Knudsen 7, Stine Holm 5, Marie Aamand 3, Sofie Sletskov 3, Mette Brandt 2, Sidsel Mejlvang 2, Stine Kristensen 2, Sofie Alnor 2, Anna Kristensen (målmand) 1, Kristianna Henneberg Joensen 1, Kristina Sommer 1.

Website Security Test