Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ung og klog playmaker tilknyttes damerne

Webredaktør, udgivet d. 26. maj, 2018

Det er med stor glæde, vi kan sige velkommen til Mette Brandt. Mette har i de seneste år spillet for Horsens Håndbold Elite, hvor hun kom til fra FCM’s ungdom. Hun er en god boldspiller og besidder desuden et rigtigt godt blik for stregen.

Træner Kristian Danielsen udtaler:

I trænerteamet har vi kendt Mette i en årrække, og hun har senest gjort en rigtig god figur i vores to opgør i turneringen. Jeg glæder mig til at se hende falde ind i vores hurtige angrebsspil, og allerede her i de første træninger har stregspillerne nydt godt af hendes tilstedeværelse. Jeg håber vores spilkoncept med hurtige spiltyper kan åbne nogle skudmuligheder tæt på forsvaret, og hun derigennem kan komme mere til sit skud. Hun er klog, og jeg glæder mig til at se hende folde sig ud i vores spil.

Mette Brandt udtaler om de kommende udfordringer:

Jeg glæder mig utrolig meget til den kommende sæson. Jeg har allerede haft en uges træning med holdet, og jeg er blevet taget rigtigt godt imod. Skanderborg er en ambitiøs klub med høj kvalitet, hvilket både afspejler sig på banen, men også udenfor banen. Desuden synes jeg, holdets spilkoncept passer rigtigt godt til mig, og jeg glæder mig sindssygt meget til at tage udfordringerne op i ligaen.”

Byd et stort, grønt velkommen til Mette Brandt!

Website Security Test