Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stærk ung stregspiller til damerne

Webredaktør, udgivet d. 23. maj, 2018

Så er der gode nyheder på stregpositionen! Det hul som unge Caroline Svarre efterlader til den kommende sæson, bliver udfyldt af en anden ung og talentfuld stregspiller, og vi kan hermed sige velkommen til Kamilla Bruus.

Kamilla Bruus har været igennem det århusianske talentmiljø i en årerække, hvor hun både som ungdomsspiller stiftede bekendtskab med ligahåndbold og har i det seneste år været en del af Århus United. Nu er hun klar til at trække i den grønne trøje.

Kristian Danielsen udtaler om Kamilla Bruus:

Vi har i de seneste år på ungdomssiden kæmpet en del med Bruus på stregen i kampene mod Århus. Jeg syntes at Kamilla besidder et stort potentiale og fysik, og jeg har desuden igennem de seneste år fået et godt indtryk af hendes ærgerrighed og store træningsiver, som er vigtige punkter i vores rekruttering. Stregpositionen er et omdrejningspunkt i vores koncept, så det er med stor glæde, at jeg nu kan konstatere, at vi både har store, men også forskellige resurser på den position. Vi får med Bruus tilknyttet en lidt anderledes type end Mejlvang og Aamand og hun fuldender et, i mine øjne rigtigt stærkt stregteam, som kommer til at supplere hinanden rigtigt godt.

Kamilla Bruus udtaler om sit skifte:

Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af holdet i Skanderborg, som jeg efterhånden har spillet mod mange gange som ungdomsspiller, og derigennem fået et super indtryk af. Jeg har en god fornemmelse af, at det er det helt rigtige valg, og jeg glæder mig til at bidrage med mine kvaliteter og bære noget mere ansvar. Derudover glæder jeg mig bare til at blive en del af det stærke sammenhold, som der både er på holdet, men også generelt i hele klubben.”

Et stort velkommen til Kamilla Bruus!

Website Security Test