Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Santander Cup 6. runde mod Horsens HK

Webredaktør, udgivet d. 16. maj, 2018

Optakt Landspokal Santander Cup 6. runde, Horsens HK – Skanderborg Håndbold, torsdag 17/5 kl. 18.30 i Forum Horsens Hal 2.

Det er snart ved at blive til en tradition, at vi tørner sammen med Horsens HK i 6. runde af Santander Cup, hvilket også var tilfældet på samme tid sidste år.

En kamp som for begge holds vedkommende lægger i en periode med meget fokus på det fysiske, og den kommer derfor som et fint lille afbræk, så man lige kan holde fingrene i harpiksbøtten og konkurrencegenet i live.

Det er uden tvivl en kamp begge hold rigtigt gerne vil vinde, både for at revanche til den landsdækkende runde, hvor man bliver matchet af et tophold, og ikke mindst er der utrolig meget ære på spil i det som vi internt kalder et lokalderby.

Jeg tør på forhånd ikke spå om det spillemæssige niveau, men kan garantere, at der vil komme massere af nerve, fight og intensitet fra begge mandskaber. Fight bliver formentlig nøgleordet i denne kamp, og jeg tror det hold som kan tilføre mest af dette til sin præstation, kommer til at trække sig sejrsrigt ud af opgøret.

Selvom vi allerede er i fuld gang med forberedelserne til de kommende udfordringer i ligaen, er denne kamp det endelige punktum for en sæson, som sluttede helt sensationelt, men også bød på mange fede udfordringer.

Jeg håber mange grønne fans vil tage turen til Horsens og bidrage til en fed kulisse, selvom vejret i skrivende stund mere giver anledning til barbecue og grill på terrassen.

Vi ønsker dommere, Horsens HK og tilskuere en god og fair kamp!

v/træner Kristian Danielsen

Website Security Test