Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nyt U16P projekt for hold 2

Tom Kristensen, udgivet d. 4. maj, 2018

For første gang i mange år laver Skanderborg Håndbold et U16 piger 2. hold, dette sker i tæt samarbejde med Hørning Håndbold omkring årgang 2002/2003 til den kommende sæson 18/19: Da begge klubber stod med 2 halve hold og dermed har det givet rigtig god mening at kigge på et samarbejde for at fastholde pigerne i sporten. Skanderborg Håndbold kommer til at stå for holdet og alt omkring holdet. Vi kan allerede nu afsløre at der er skrevet kontrakt med Anders B. Madsen, som skal være træner for U16P, 2 i Skanderborg Håndbold. Anders er 43 år, bor i Sabro med sin kone og to børn. Anders har været træner i en lang årrække, og har bl.a. tidligere trænet U14 piger i Hammel. Vi glæder os meget til samarbejdet med Anders!

Med dette samarbejde har vi mulighed for at tilbyde pigerne en håndbold sæson i gode rammer, hvor god træning og godt kammeratskab / fællesskab vil være i fokus. Det kan nævnes at de piger, der allerede spiller i Skanderborg, kommer fra Ry, Hørning, Skanderborg, Stilling, Stjær og Horsens, så det er på ingen måde et fasttømret fællesskab man bliver en del af som ny spiller i klubben.

Der er oprettet en gruppe på facebook der hedder “U16P, 2 sæson 18/19 i Skanderborg Håndbold” som man kan melde sig ind i, og få yderligere information.

Der vil blive afholdt et forældremøde onsdag den 23. maj kl. 19.15, hvor Anders B. Madsen vil deltage og fortælle lidt om sig selv og hans tanker for sæsonen 18/19.

Fra mandag den 7. maj vil der være sommertræning 2 gange om ugen på Fælleden. Mandage fra kl. 19.15 til 20.45 og onsdage fra kl. 17.30 til 19.00 frem til sommerferien. Det er helt uforpligtende at deltage i sommertræningen, man skal blot møde op med en bold og godt humør.

Fra August, 2018 vil der således blive 3 ugentlige træninger for U16 piger (der ikke er tilknyttet SHEA) samt mulighed for styrketræning på Fælleden efter ønske.

Vi håber at dette fælles projekt lykkes, og at vi dermed kan fastholde pigerne i sporten.

Ved spørgsmål er I velkommen til at kontakte Jane Haubro 4036 9265

Website Security Test