Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ligadamerne forfremmer 2 unge SHEA talenter

Webredaktør, udgivet d. 9. maj, 2018

Frem mod den kommende sæson og udfordringerne i dameligaen er brikkerne ved at være på plads. I første omgang er vi igen stolte over at kunne forfremme to lokale spillere fra vores håndboldakademi SHEA. Det drejer sig om den talentfulde målvogter Anna Opstrup Kristensen og  ligeledes bagspiller Sofie Hartung Sletskov. Begge har i sæsonen både snuset til et par kampe i 1. division og indgået i seniortræningen, hvor de har gjort det så godt, at de nu bliver en del af ligatruppen.

Begge spillere har været profiler og bærende kræfter på U18-holdet i år, hvor Sofie Sletskov har løftet sit spil og båret et stort ansvar, hvilket har imponeret mig. Hun har opbygget en god fysik, som hun nu skal vænne sig til at bruge på liganiveau og samtidig udbygget sit benhårde forsvarsspil.”

”Selvom Anna Kristensen på dåbsattesten stadig er ungdomsspiller, har hun opbygget et så højt niveau, at hun er klar til at blive udfordret fast på seniorniveau. Anna besidder flere kompetencer, hvor en af dem er hendes evne til lynhurtigt at omstille sig på skytterne, hvilket er unikt i så ung en alder. Hun kommer til at danne målvogterteam med Monika Kongsgaard og jeg tror de kommer til at supplere hinanden rigtig godt.” siger træner Kristian Danielsen om de to SHEA-spillere.

Fire spillere forlader truppen efter denne sæson. Det betyder at vi skal sige farvel til først Mathilde Pape, Emilie Jacobsen og Caroline Svarre, som alle har leveret en flot indsats i løbet af sæsonen. Tak for jeres store engagement på både banen og udenfor banen og alt held og lykke i jeres kommende klubber.

Det samme er bestemt også gældende for Melanie Fuglsbjerg, men hun forlader heldigvis ikke Skanderborg Håndbold, men fortsætter som assistenttræner for vores U18 SHEA piger.

Website Security Test