Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kasper Irming har fået fornyet energi

Webredaktør, udgivet d. 8. maj, 2018

Når man har det godt uden for banen, smitter det af på præstationen i håndboldkampene. Det mener Skanderborg Håndbolds Kasper Irming, der i lidt over et år har fundet hjælp fra naturlige kosttilskud.

Mange år som professionel idrætsudøver sætter sine spor på kroppen. Det har den tidligere landsholdsspiller, Kasper Irming, fra Skanderborg Håndbold i den grad mærket. I flere år var smertestillende medicin en fast del af hans daglige rutine til slidte led og leddegigt. I foråret 2017 startede han på en kur med naturlige kosttilskud i håbet om at komme generne til livs og kunne præstere bedre.

Kasper Irming, Skanderborg Håndbold (7)
. 16.11.2017. 888 Liga. Skanderborg Håndbold-BSV. Foto: Ole Nielsen

”For de fleste mennesker gælder det, at det almene velvære smitter af på arbejdspladsen. Jo bedre jeg har det uden for banen, jo nemmere har jeg også ved at præstere, når jeg er på banen. Efter jeg er begyndt med kosttilskud, har jeg klart kunne mærke en forbedring,” fortæller Kasper.

Som den ældste spiller i truppen, måtte man formode, at Kasper var den, der havde haft det største slid på kroppen gennem årene, og derfor blev han udvalgt til at prøve nogle af produkterne fra Natur-Drogeriet, der hører til i Hørning. Fra begyndelsen fik bagspilleren otte forskellige kosttilskud med hjem. De fleste af produkterne i kapselform og et par stykker til at drikke.

Mere energi og bedre koncentrationsevne

Til at starte med var den daglige dosis på mere end 30 kapsler, som nu er reduceret til tolv. For Kasper har det handlet om at skabe sig et aftenritual, hvor indtagelse af kosttilskuddene bliver naturligt. Selvom det fortsat kan virke som mange kapsler, foretrækker han naturlige kosttilskud frem for eksempelvis smertestillende, som han har anvendt forebyggende i perioder.

”Indkøringsperioden tog et par uger, og det er selvfølgelig længere tid, end når smertestillende medicin virker efter et par timer. Jeg vil dog hellere vente lidt ekstra tid og undgå de bivirkninger og eventuelle følgeskader, der kan være ved medicin. Med kosttilskuddene kan jeg mærke, at jeg over en periode får fyldt de rigtige ting på kroppen, og derfor ikke har brug for at tage smertestillende forebyggende,” lyder det fra Kasper.

Det mest positive har ifølge håndboldspilleren selv været forøget friskhedsniveau og bedre koncentrationsevne, selvom det ikke skete fra et øjeblik til et andet. Derudover føler han sig nu mindre præget af dårlig søvn og har færre smerter efter aktivitet. Produkternes smag har ikke været en hindring, selvom mange mener, det ikke er deres favoritsmag.

”Natur-Drogeriets produkter har en autentisk smag, så jeg har fornemmelsen af, at det er naturbaseret. Det er ikke nødvendigvis et godt tegn, hvis smagen er camoufleret, som jeg har oplevet tidligere, for så kan produkterne være fyldt med alt muligt. Det er faktisk næsten det bedste ved kosttilskud – at man kan indtage det med god samvittighed,” siger Kasper.

Et tilskud til kosten

I starten kunne Kasper Irming mærke, at kroppen var på overarbejde for at få det bedste ud af kosttilskuddene. Han blev ramt af træthed, og var en enkelt gang nødsaget til at køre ind til siden på vej hjem fra træning.

”Her fik jeg for alvor fornemmelsen af, at der var blevet sat gang i kroppen. Det tog et par uger at komme mig over trætheden, og siden har det kun været positive virkninger, jeg har mærket. Det har været helt forrygende,” fortæller han.

Efter et år kan Kasper fortsat mærke gode effekter. Hvis han er løbet tør for produkter og har glemt at bestille nye i god tid, kan han mærke, forandringen kommer.

”Det er ret vildt at opleve den effekt, som det har, når man ikke får sine vitaminer. Med de resultater, jeg har opnået i løbet af kort tid, mener jeg, det er et udtryk for, at det kan være svært at spise sig til blandt andet de vitaminer, man skal. Især som eliteidrætsudøver kan det være svært at få fyldt på med de ting, man burde få,” lyder det fra Kasper.

Kosttilskuddene skal ikke erstatte den almindelige kost, men netop være et tilskud af vitaminer og mineraler, som det kan være svært at spise sig til.

Indtages med god samvittighed

Gennem sin håndboldkarriere har bagspilleren haft mange forskellige skader. Både knæ og skulder har krævet kirurgiske indgreb, og det har tæret på kroppen.

”Periodevis har jeg mærket, hvilken dårlig belastning min krop har været udsat for, og det har givet smerter. Med kosttilskuddene kan jeg mærke, at hele maskineriet bliver smurt på en god måde – både fysisk og mentalt. Det giver overskud at vide, man fylder sin krop med gode ting” forklarer Kasper.

Det er ikke kun håndboldspilleren selv, der er blevet begejstret for produkter fra Natur-Drogeriet. Hans børn får Bamse Bomstærk, der er en tyggetablet med 13 vitaminer og syv mineraler. Tabletterne glider nemt ned, og børnene er så vilde med smagen af dem, at de kan finde på at spørge efter dem flere gange dagligt – også hvis der ikke er flere vingummier i skabet. Også her hæfter Kasper sig ved, at det er rart at kunne give sine børn noget, der er produceret med de rigtige hensigter og under de rigtige forhold.

 

Kasper Irmings kosttilskudskur

Curcuma

Krill

Super B-Complex

MSM

Magnesium

Maximum

Brusklenk

Brottrunk

Website Security Test