Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Udebaneguderne er stadig sure på os

Webredaktør, udgivet d. 14. april, 2018

Mors-Thy Håndbold – Skanderborg Håndbold 27-26 (14-14)

For anden gang på 2 måneder på Mors, og for 6. gang i alt i sæsonen 2017/2018 måtte vi drage fra udebanetur med et 1 måls nederlag i bagagen. Det er sørgeligt men sandt, det er håndbold når det er absolut mest ubamhjertigt.

De 60 minutter var overstået i hallen i Thisted og der stod 26-26 på måltavlen, men et frikast til Mors-Thy manglede at blive taget og det lykkedes Nickolei Jensen at omsætte den chance til endnu en spinkel Mors-Thy sejr over Skanderborg Håndbold. Dermed er Mors-Thy stadig med i spillet om førstepladsen og de 75.000,- danske kroner, mens vi udelukkende skal koncentrere os om at holde HCM under os i tabellen og dermed sikre os endnu en sæson i 888Ligaen.

Det er facts efter lørdagens dramatiske opgør i Thisted. Der er ikke stor forskel styrken på de 2 hold  men man må anerkende at Morsingboerne har vundet alle 3 indbyrdes kampe mod Skanderborg i denne sæson, og vi må lette på hatten for dagens modstander og erkende at de bare ER mere kyniske i denne sæson end vore egne drenge når kampene skal afgøres.

Forud for den vanvittige afslutning foregik der en utrolig lige håndboldkamp. Første halvleg begyndte med Skanderborg bedst og foran 3-1 efter 4 minutter, og med flere chancer til at udbygge en tidlig føring. Efter 9 minutter var hjemmeholdet tilbage på 4-4 og resten af halvlegen var der aldrig mere end 1 mål imellem de 2 hold. Drama blev der først de sidste 3 minutter af halvlegen da Skanderborg fik 2 udvisninger i træk men drengene holdt hovedet koldt 6 mod 4 og fik reddet 14-14 med hjem til pausesnakken.

Kampen igennem praktiserede hjemmeholdet en meget offensivt forsvar, som normalt passer vores hurtige drenge godt, men i dag gav det visse udfordringer offensivt for Skanderborg. Eter 37 minutter var alt stadig lige på 17-17 men herefter fulgte en periode hvor værterne straffede vore fejl i offensiven og efter 45 minutter bragte Mors-Thy sig på 23-19 og en mulig afgørelse lurede om hjørnet. Nick Rasmussen forlangte timeout og 7 mod 6 spillet blev bragt i spil, og det var en klog beslutning. Den efterfølgende periode fik Skanderborg stille og roligt hentet føringen og efter 53 minutter var alt igen helt lige ved 25-25. Vi blev dog også straffet et par gange med mål imod os hvor Kristoffer Laursen ikke nåede tilbage i målet, hvilket var tilfældet ved hjemmeholdets scoring til 26-25 med præcist 5 minutter tilbage på klokken. Det var samtidigt startskuddet til den periode alle på holdet vil drømme om når hovedpuden rammes senere i aften. 3 kæmpe chancer blev brændt i følgende rækkefølge. Morten Balling i fri position rammer overliggeren, Jonas Samuelsson brænder straffekast og Martin Mauer Larsen skyder over tomt mål fra midten, inden Morten Balling lykkedes med at udligne med godt et halvt minut tilbage af kampen.

Mors-Thy kom ikke til en afslutning i slutsekunderne men fik et frikast i sidste sekund, og det var som tidligere beskrevet nok til at sikre Morsingboerne deres anden sejr på hjemmebane med mindst mulig margin indenfor 2 måneder over de Danske mestre i 1 måls udebanenederlag.

Den statistik bliver der lavet om på næste sæson – vogt jer Mors-Thy – der er lagt i kakkelovnen i 2018/2019.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 6, Nikolaj A. Nielsen 4, Kasper Irming 4, Martin Mauer Larsen 3, Frederik Ladefoged 3, Jonas Samuelsson 2, Andres Væver 2, Kristian Bonefeld 1, Morten Kirk Olesen 1.

Målscorer Mors-Thy Håndbold:

Nickolei Jensen 1.

Website Security Test