Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P klar til DM

Tom Kristensen, udgivet d. 9. april, 2018

U18-pige liga: FC Midtjylland Ungdom – Skanderborg Håndbold 20-17 (9-9)

Kampen, som blev spillet kl. 20.30 i Ikast, var på forhånd en skæbne kamp for begge de to hold.
FCM skulle vinde for at komme til DM, mens Skanderborg kunne tabe med op til seks mål og stadig blive kvalificeret til DM, og man kunne næste fornemme den sitrende intensitet i den lille hal under opvarmningen.

Efter en lidt anspændt start kom begge hold i gang, og efter 15 minutter var Skanderborg foran med 5-2, alle fem Skanderborg mål scoret af Josefine Thorsted fra både fløj og på hurtige opløb med perfekte udkast fra målmand Anna Kristensen.
En timeout fra FCM hjalp dog hjemmeholdet i gang og ved pausen stod der 9-9.

I anden halvleg kom FCM bedst fra start men gode målmandspræstationer på begge hold, holdte målscoringerne nede, og midt i halvlegen kom Skanderborg foran med et enkelt mål.
FCM tog dog teten igen og endte med en tremålssejr. Og det er sjældent set at begge hold efter en kamp er så tilfredse med resultatet, som de to hold var i Ikast denne aften.

En glad træner Daniel Rensch sagde efter kampen: ”Vi finder aldrig rigtig rytmen i angrebet i denne kamp, men vi spiller med stor fysik og intensitet i vores forsvar, og med en storspillende Anna Kristensen på målet, så vi kan kun være tilfredse med udfaldet af kampen.”

DM bliver spillet i Gudme i weekenden 21.-22. april, hvor Skanderborg og FCM repræsenterer Jylland, mens det først søndag bliver afgjort hvilke to hold, der deltager fra øst. Dem, der er i spil er FIF, Ajax København og HC Odense.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Josefine Thorsted 5, Emilie Jäger 5, Sofie Sletskov 3, Maria Schmidt 2 og Majken Hedegaard 2

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Piger

Website Security Test