Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P tabte i Randers

Tom Kristensen, udgivet d. 11. april, 2018

U16 pige liga: Randers HK – Skanderborg 35-34 (19-17)

Sidste ligakamp i denne sæson foregik på udebane mod Randers HK. Det var allerede inden denne kamp afgjort at Skanderborgpigerne var kvalificeret til DM- Final4 i Gudme den 21-22 april. I øvrigt deltager vores egne U18 piger jo også i Final4.
Men pigerne var klart indstillet på at kæmpe for sejren, men vigtigst var at undgå skader og karantæner inden DM.
Kampen startede i et hektisk tempo, med mange mål i begge ender. Stillingen var således 10-10 efter ca . 15 minutters spil. Kampen bølgede frem og tilbage i resten af 1. halvleg og Randers kunne gå til pausen med en føring på 19-17.
2. halvleg blev også startet i et højt tempo. Randers fortsatte med at føre, og således var de foran med 24-21 efter ca 10 minutters spil. Skanderborgs velkendte gode forsvar kom på plads igen og efter ca 14 minutters spil var det helt lige igen, nemlig 24-24.
Resten af kampen blev en hård og intens fight, og holdene fulgtes helt til slut. Dog lykkedes det Randers at tilkæmpe sig et lidt tivilsomt straffekast i de døende sekunder. Da var stillingen 34-34. Det lykkedes dem at score på denne, og dermed en sejr på 35-34.
Skanderborgpigerne ser nu frem til årets højdepunkt i Gudme på sydfyn- nemlig final4 stævnet i weekenden den 21-22 april. Holdet ligger ud lørdag den 21. april kl. 11.00 mod FIF , som blev vinder af østkredsen.
Vi håber på god GRØN opbakning i Gudme denne weekend 

Målscorer: Christina Pedersen 9, Sofie Berthelsen 8, Julie Molbech 7, Maria Pedersen 4 , Nikoline Brandi 3 Alberte Ebler 3.

Website Security Test