Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste runde og kæmpe fest

Webredaktør, udgivet d. 13. april, 2018

Optakt Skanderborg Håndbold – EH Aalborg, lørdag 14/4 kl. 14.00 i Morten Børup Hallen

Sidste runde skal afsluttes med en kæmpe fest! De to mest formstærke hold i rækken tørner samme, hvor gæsterne fra EH Aalborg kommer med 16 sejre i træk, mens vi i den seneste kamp sikrede den 13. og cementerede 2. pladsen i rækken. De imponerende sejrsrækker betyder at begge mandskaber er ubesejret i 2018 og vi har revanche til gode, da det netop var EH Aalborg, som lige før jul sendte os hjem med et nederlag.

EH Aalborg mandskabet tæller mange profiler, og en af dem er holdets topscore og en gammel kending her i Skanderborg i form af Laura Damgaard, som har spillet flot i hele sæsonen. Derudover kan der i flæng nævnes venstrehænderne Julie Aagaard og Julie Jensen, stregspiller Kaja Jensen, som senest er blevet præsenteret i TTH, og den unge bagspiller i Line Larsen. Alle spillerne udgør en effektiv målmaskine, og med 708 scoringer har de et fornuftigt forspring til de omkringliggende hold, og der er stor sandsynlighed for at Aalborg bliver det mest scorende hold i rækken.

Herfra skal der lyde en stor tak til alle jer som har støttet os i løbet af sæsonen – og en speciel tak til alle jer frivillige, som har hjulpet omkring holdet og gør et kæmpe stykke arbejde i klubben. Jeg vil gerne rose mit team i form af min medtræner Daniel Rensch, holdleder Maj-britt Jensen, fysioterapeutteam Rasmus Elsborg og Stine Smidt, som alle har gjort vi igen kan kalde os ligahold til næste sæson. Derudover er der vist ingen tvivl om hvor vigtig Henrik Lyngby og Charlotte Skovsager er og alt deres arbejde i kulissen!

Jeg forventer et brag af en kamp og håber at se mange til denne hyldest af de to kommende ligamandskaber – Vel mødt!

Vi ønsker dommere, EH Aalborg mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

Gratis entré!

v/træner Kristian Danielsen

 

Website Security Test