Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – REHH

Webredaktør, udgivet d. 11. april, 2018

Skanderborg Håndbold – Ribe-Esbjerg HH 31-31 (14-11)

The Green Gunmen tørstede efter revanche mod storsatsende Ribe-Esbjerg i første kvalifikationskamp, og med lidt mere kløgt og dygtighed kunne den ønskede sejr godt være kommet på tavlen i dagens opgør. Det endte dog ”kun” med et enkelt point efter en gyserafslutning, som vi efterhånden er forkælet med i Orangeriet i næsten hver optræden.

Første halvleg var præget af mange fejl i begge holds offensiv og begge hold fulgtes pænt ad helt frem til 10-10 efter 24 minutter, hvor en Skanderborg timeout gav lidt momentum og Skanderborg fik sat en 14-11 føring i banken de resterende 6 minutter af halvlegen. Skanderborg defensiven stod godt og Kristoffer Laursen spillede godt bagved. Vi havde godt styr på Jacob Holm der først fik scoret efter 22 minutter, men det fik den landsholdsaktuelle bagspiller lavet om på efter pausen.

Var defensiv og målvogtere gode før pausen, fik piben en lidt anden smag de resterende 30 minutter, som blev et mindre målorgie. Skanderborg fik aldrig fat og det gav også dårlige betingelser for både Kristoffer Laursen og Bertram Obling i målrammen.

Skanderborg fastholdt føringen på 3-4 mål helt frem til 27-23 efter 52 minutter. Så indtraf en god periode for gæsterne der i løbet af 3 minutter fik udlignet til 28-28 og dermed skabt en afslutning hvor sejren kunne have gået til begge sider. Minik Dahl Høegh spillede sin absolut bedste kamp i den grønne trøje og med 47 sekunder tilbage af kampen bragte han Skanderborg foran med 31-20 med hans 5. scoring. Ribe-Esbjerg udlignede med 10-15 sekunder tilbage og Skanderborg fik ikke tilspillet en ordentlig chance i slutsekunderne, der endte med et frikast som selvsamme Minik Dahl Høegh sendte i muren af store blå Ribe-Esbjerg spillere.

Uafgjort, et resultat gæsterne kunne være mest glade for, men et resultat der betyder at kampen om førstepladsen i puljen stadig kan blive et spændende opgør de næste 4 uger.

Skanderborg gæster Mors-Thy på lørdag kl. 15.00 og her er en sejr påkrævet for at fastholde muligheden for at slutte sæsonen af med maner.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Jonas Samuelsson 9, Kasper Irming 8, Minik Dahl Høegh 5, Morten Kirk Olesen 3, Andreas Væver 2, Frederik Ladefoged 2, Kristian Bonefeld 1, Morten Balling 1.

Målscorer Ribe-Esbjerg HH:

Jacob Holm 7, Mathias Jørgensen 5, Pelle Schilling 5, Morten Nyberg 4, Philip Holm 4, Miha Zvizej 3, Rasmus Boysen 2, Rasmus Nielsen 1.

Website Security Test