Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Mors-Thy – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 13. april, 2018

Lørdag kl. 15.00 spiller The Green Gunmen kamp nummer 2 i kvalifikationsspillet mod Mors-Thy Håndbold.

Værterne var oversidder i første runde og er kommet over i puljen med 2 point via deres 9. plads i grundspillet. Taler vi om 1. pladsen i kvalifikationspuljen så er kampen for Skanderborgs vedkommende en “vind eller forsvind” kamp. Vi SKAL vinde for at bibeholde en realistisk mulighed for at erobre 1. pladsen og de 75.000,- gode danske kroner. Sker det ikke er spændingen udelukkende koncentreret om at undgå sidstepladsen i puljen.

Det bliver ikke nemt, vi har tabt begge kampe til Mors-Thy i denne sæson. Senest på udebane i februar hvor værterne vandt en yderst kontroversiel 1 måls sejr, hvor The Green Gunmen følte sig godt og grundigt snydt.

Kampen fløjtes op kl. 15.00 af Malene Lythje og Dennis Stenrand med Henrik Mathiassen på observatørstolen. Iøvrigt samme dommerpar som dømte i februar, så der er tale om en vaskeægte revanchematch med præcis de samme aktører på banen igen.

Anføre Morten Kirk Olesen skal tilbage på hans barndoms hjemmebane, omend kampen spilles i Thisted og ikke i Nykøbing, og han står for dagens optakt. Hør med her….

Website Security Test