Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kvalifikationsspillet

Webredaktør, udgivet d. 2. april, 2018

Sæsonen 2017/2018 bliver anderledes i forhold til op/ned spillet til 888Ligaen 2018/2019. 

Nummer 9 til 13 deltager i et puljespil, vor de 5 hold møder hinanden EN gang, enten ude eller hjemme. Nummer 9 og 10 tager 2 point med over (Mors-Thy og REHH), nummer 11 og 12 tager 1 point med over (Sønderjyske og Skanderborg) mens nummer 13 (HCM) kommer over uden point.

Når de 5 runder er færdigspillet 5. april gøres boet op. Holdet der bliver sidst (nr. 5) skal møde vinderen af kvalifikationskampe mellem nummer 2 og 3 fra 1. division, som bliver Randers HH og Lemvig. Vinderen af dette opgør spiller i 888Ligaen og taberen spiller 1. division  2018/2019. Både opgøret mellem Randers og Lemvig OG den endelige shootout mellem vinderen af disse kampe mod nummer 5 fra kvalifikationskampene afgøres efter bedst af 3 kampe.

Vinderen af kvalifikationspuljen bliver præmieret med 75.000,- gode danske kroner.  

Kvalifikationspuljen spilles således:

1 runde – onsdag 11/4 – HCM-Sønderjyske, Skanderborg-REHH – oversidder Mors-Thy.

2 runde – 14/15 april – Mors-Thy-Skanderborg, REHH-Sønderjyske, oversidder HCM

3 runde – 21/22 april – REHH-HCM, Sønderjyske-Mors-Thy, oversidder Skanderborg

4 runde – 28/29 april – HCM-Mors-Thy, Sønderjyske-Skanderborg, oversidder REHH

5 runde – lør 5/5 15.00 – Mors-Thy-REHH, Skanderborg-HCM, oversidder Sønderjyske

Det er fortsat uklart om HCM vælger at trække holdet ud inden kvalifikationsspillet starter om 9 dage. Det er ikke officielt hvad der i givet fald så vil ske, men udmeldingerne fra DHF har indtil videre været at Tønder ER rykket ud efter grundspillet og dermed ikke kommer med i kvalifikationsspillet. Vores GÆT er at HCM blot udgår og puljen så består af 4 hold, der så udelukkende spiller om førstepræmien på 75.000,- dkr og at kampen mellem Randers og Lemvig så bliver afgørende om den sidste plads i næste sæsons 888Liga, men det er som sagt kun et GÆT.

Det bliver vi forhåbentligt klogere på en af de nærmeste dage.

Website Security Test