Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Hjallerup venter i Santander Cup

Webredaktør, udgivet d. 4. april, 2018

Idag onsdag drager The Green Gunmen til Hjallerup for at møde det lokale 2. divisionshold i 6. runde af Santander Cup.

Værterne fra Hjallerup rykkede i sidste sæson ud af 1. division men ligger p.t. på en 2. plads i 2. division og skal formodentligt ud i kvalifikationskampe for en hurtig tilbagevenden til den næstbedste række. Holdet trænes af den tidligere mangeårige ligaspiller Jesper Stick, men eller er det lidt begrænset hvad kendskab vi har til holdet fra Aalborg kanten.

Favoritværdigheden kan vi selvfølgeligt ikke løbe fra i dagens opgør, hvor vi for første gang i sæsonen kan mønstre fuldt hold uden skader eller sygdom, men pokalturneringen har jo altid sit eget liv og vi husker nok alle 3-4 sæsoner tilbage da Advokat Troelsen bombede Skanderborg ud af Santander Cup med 2. divisionsholdet Ikast.

Redaktionen husker ihvertfald Nicolej Krickaus evaluering i omklædningsrummet, som var det igår…..

Så galt håber vi ikke det går i dagens opgør, der fløjtes op kl. 19.00 i Hjallerup Idrætscenter.

Hør Nick Rasmussens ord om dagens opgør fra igår her:

Website Security Test