Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

HCM konkurs fjerner spændingen

Webredaktør, udgivet d. 23. april, 2018

HCM er idag blevet erklæret konkurs og dermed er det endegyldigt at Skanderborg Håndbolds herrer også i næste sæson spiller i 888Ligaen.

Spændingen har været så som så efter at det ikke lykkedes TM Tønder at gå forbi HCM i grundspillet, og dermed kom med i kvalifikationspuljen som vi er i fuld gang med at afvikle i disse uger.

Midtjydernes exit betyder at de placeres på 5. og sidstepladsen og dermed er der kun æren og de 75.000,- til puljevinderen at kæmpe om. Da vi ikke længere kan nå førstepladsen i puljen betyder det at vores sidste kamp i Sønderborg på torsdag alene gælder den grønne ære.

Vores planlagte hjemmekamp mod netop HCM lørdag den 5/5 bliver derfor ikke afviklet.

Sportschef Torben Væver:

Jeg syntes det er en lidt trist dag for håndbolden, for vi ville gerne have spillet alle kampene og gjort arbejdet færdigt efter en lang sæson, men nu er det som det er og så må vi bare glæde os over at vi nu 100% sikkert har ligahold i både dame og herre ligaen efter sommerferien. Det er med lidt blandede følelser at man har kunnet opleve overlevelseskampen i Herning de sidste 4-5 måneder, men når man hører hvad opbakning der har været til projektet HCM ud over ejerens bidrag, så virker det som en rigtig beslutning at lukke ned for klubben. Det er synd og skam for alle parter, men det virker ikke til at der er plads også til herrehåndbold i Herning, der jo rummer mange klubber på højt niveau i flere sportsgrene.

Vi skulle også have brugt sæsonens sidste hjemmekamp til at få taget officiel afsked med de spillere der forlader klubben efter denne sæson, og det ærgrer mig at de spillere ikke får lov til at få sagt ordentligt farvel til deres hjemmepublikum, men vi må se om vi kan lave et andet arrangement så vi kan få sagt pænt farvel alligevel. Vi har nogle spillere der takker af efter rigtigt mange år i klubben, så jeg syntes de havde fortjent at få sagt ordentligt farvel.

Sidste kamp i sæsonen 2017/2018 blive dermed på torsdag i Sønderborg mod Sønderjyske. 

Website Security Test