Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Et point betyder Liga

Webredaktør, udgivet d. 5. april, 2018

Optakt Vendsyssel Håndbold – Skanderborg Håndbold, lørdag 7/4 kl. 15.00 i Hallen Park Vendia.

Vi nærmer os en afslutning på dette års 1. division kampene, hvor top- og bundholdene begynder at være de eneste, som spiller om afgørende point.

I weekendens kamp møder vi netop et hold som slås for livsvigtige point, hvor Vendsyssel Håndbold er i skarp konkurrence med Bjerringbro og Gudme om den eftertragtede 9. plads, som sikre endnu et år i 1. division. Både Vendsyssel og Bjerringbro ligger af point i tabellen, og har begge på papiret 2 svære modstandere tilbage, mens det er mere overkommeligt for Gudme, der dog er 3 point efter de to. Point til hjemmeholdet i lørdagens kamp vil derfor betyde ubeskriveligt meget. Det samme gør bare et enkelt point til Skanderborg, da det vil betyde liga til næste sæson og en kulmination på en turbulent, men også et fantastisk 2018.

Vendsyssel har på det seneste været hårdt ramt af skader på bærende spillere, hvor holdets topscore Ilda Kepic desværre rammes af en korsbåndskade. Senest gik det uheldigt for Nadja Lærke Jensen, men heldigvis viste det sig kun, at være et lille vrid i knæet, og i skrivende stund er det uvist om hun bliver klar til kampen. Andre har taget over i de to profilers fraværd, hvor de venstrehåndende Sara Andersen og unge Sara Madsen har gjort det godt på højreback og Ann-Helen Glückstad har steppet sit spil op på venstreback. Derudover er den lynhurtige japanske bagspiller i Asahi Kasuya blevet integreret bedre og selvom hun ikke endnu har budt ind med mange mål, så står hun for rigtigt mange at holdets straffekast, som efterfølgende sikkert omsættes til mål.

Vi kommer som favoritter til kampen, og selvom Vendsyssel vil kæmpe som besatte, så skal der sætte point ind på kontoen. Vi glæder os til en kamp med stor betydning for begge hold, og til en kulisse med mange fans fra begge lejre – som forhåbentlig danner en smuk ramme om en brag af en kamp!

 

Vi ønsker dommere, Vendsyssel mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

v/ træner Kristian Danielsen

 

Website Security Test