Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

7 mand spiller sidste kamp idag

Webredaktør, udgivet d. 26. april, 2018

Kampen i Sønderborg i aften bliver for 7 spilleres vedkommende deres sidste i den grønne trøje for denne gang. Vi havde håbet at kunne få sagt pænt farvel på vores hjemmebane men den aflyste kamp mod HCM betød at den mulighed pludseligt forsvandt.

De 7 spillere som stoppe i klubben efter sæsonen er:

Thomas Christensen, som desværre er blevet nødsaget til at stoppe karrieren pga rygproblemer. Thomas har kun været med i nogle få kampe i starten af sæsonen og er heller ikke på banen i dagens kamp. Vi ønsker Thomas alt held og lykke med helbredet fremadrettet.

3 spillere har ønsket at fortsætte karrieren under andre himmelstrøg i næste sæson og det gælder Frederik Ladefoged (Sønderjyske), Kasper Irming og Andreas Væver, og derudover har Martin Mauer Larsen, Jonas Eichwald og Jeppe Jonasson (TM Tønder) ikke fået forlænget deres kontrakter.

Vi ønsker alle 7 held og lykke videre i karrieren og hvem ved, måske kan vi en dag sige på gensyn til nogle af vores dejlige Gunmen som nu prøver lykken på andre hjemmebaner.

 

Website Security Test