Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D vandt topkamp

Tom Kristensen, udgivet d. 25. marts, 2018

U18 drenge LIGA: Skanderborg Håndbold – HF Mors/Thy 26-23

Skanderborgs U 18 drenge vandt fortjent topopgøret i ligaen mod Mors/Thy søndag på hjemmebane. 26-23 lød cifrene efter 14-13 føring ved pausen.
Med sejren ligger Skanderborg nu til at vinde ligaen. En sejr ude over Ålborg i sidste runde vil gøre holdet til jyske mestre og skabe et godt udgangspunkt for DM stævnet på hjemmebane i april måned.

Det blev en flot U 18 kamp mod Mors med mange fine præstationer fra flere af de to holds spillere. Fra start spillede Skanderborg virkelig flot angrebsspil og der blev scoret mål på langskud, stregskud og efter godt presspil – også fra fløjene.
Mors fulgte dog fint med. Det tog tid for Skanderborgs forsvar at indstille sig på Mors 4×2 angrebsspil, der gav flere flotte stregmål i 1. halvleg. En tidlig Skanderborg føring på 5-2 blev udlignet af gæsterne og det forblev tæt frem til halvleg.
I anden halvleg fortsatte Skanderborg med fart og tempo i angrebsspillet og da forsvaret fik styr på Mors stregspil, samtidig med at Sala Boutaf lukkede ned fra fløjene, så fik Skanderborg skabt et forspring til gæsterne. Skanderborg kom foran 18-15, 21-18 og siden 25-20. Dermed var kampen lukket. Mors fik reduceret bl.a. på en række straffekast som udeholdet fik 6 af i alt i kampen mod 0 til Skanderborg. Men straffekastene kunne heldigvis undværes på dagen, hvor drengene spillede en superkamp over hele linjen.

For Skanderborg scorede: Kristoffer Vestergaard 6, Mads Svangren 6, Andres Søgaard 4, Kristian Olsson 3, Frederik Iversen 3, Lucas Eichwald 3, Frederik Damgaard 1

Website Security Test