Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D slog Randers

Tom Kristensen, udgivet d. 12. marts, 2018

U18 drenge liga: Skanderborg Håndbold – Randers HH 26-22 (11-13)

Fredagens kamp mellem puljens top og bund blev ikke en nem kamp for Skanderborg.

Randers startede taktisk ud med at spille 7 mod 6, og med 3 scoringer i træk af den 8’ene spiller kom de foran 3-1 efter 4 minutter.

Efter ca. 10 minutters spil begyndte Skanderborg forsvaret at komme mere igang med flere gode parader. En timeout midtvejs i halvlegen gav Skanderborg lidt ny energi, men angrebsmæssigt leverede Randers målmanden nogle gode redninger, hvilket betød at Skanderborg ikke kom tættere på end 2 mål op til Randers. Inddragelse af 7 mod 6 spillet også hos Skanderborg gav også lidt ekstra, men ikke mere end at forskellen ved pausen fortsat var en 2-målsføring til Randers på 11-13.

Anden halvleg startede godt med et par hurtige skoringer til Skanderborg, så kampen efter 3 minutter igen var helt lige 13-13. Skanderborg havde godt styr på forsvaret, men fejl i angrebet gav 2 hurtige scoringer til Randers, som igen bragte dem foran med 2 mål.

Et mere offensivt forsvarsopstilling fra Skanderborg midt i anden halvleg gjorde det dog ikke nemmere for Randers at komme til regulære scoringer, så efter 17 minutter kom Skanderborg foran for første gang i kampen 18-17. Herefter bølgede kampen lidt med interessante dommerkendelser og udvisninger til begge hold til følge. De sidste 10 minutter fik Skanderborg dog for alvor gang i scoringerne og begyndte at trække lidt fra. Først de sidste 4 minutter kunne troen på en sejr begynde at indfinde sig, og den forventede og nødvendige sejr kom i hus med cifrene 26-22.

Næste kamp spilles igen på hjemmebane søndag kl. 17.40. Kom i hallen og støt drengene i den vigtige kamp mod HF Mors om de første pladser, der kvalificerer til DM på hjemmebane.

Målscorere for Skanderborg: Andreas Søgaard 6, Kristoffer Vestergaard 5, Frederik Iversen 4, Mads Svangren 4, Kristian Olsen 3, Frederik Damgaard 2, Magnus Faldborg 1 og Magnus Taulbjerg 1

Redningsprocenter for Skanderbog: Salah Boutaf 37%

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Drenge

Website Security Test