Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Topkamp påskelørdag

Webredaktør, udgivet d. 30. marts, 2018

Optakt Skanderborg Håndbold – Roskilde Håndbold, lørdag 31/3 kl. 15.00 i Fælledhallen

Her i påsken kan vi byde jer indenfor til endnu en topkamp, hvor Roskilde Håndbold kommer på besøg. Pointmæssigt er der dog et stort spring mellem de to hold i tabellen, som godt kan snyde. Roskilde har været igennem en lidt turbulent sæson, som blandt andet har budt på trænerafskedigelse og generelt nogle meget svingende resultater, hvilket har sendt det formodede tophold i en pointmæssig modvind. Det ligner dog Roskilde er ved at finde melodien, og er gået rent igennem marts måned og sendte senest Bjerringbro hjem med nederlag på hele 37-29.

Roskilde er fornuftig besat på samtlige positioner, hvor den lynhurtige højrefløj Line Werngreen er holdets topscore med hele 139 scoringer. Derefter lægger den godt skydende venstreback Olivia Black, som også gav os gevaldige problemer i den første opgør, hvor hun bankede ikke mindre end 8 rene scoringer ind. Roskilde er et hold som kommer med stor fysik og er igennem de seneste år kendetegnet af et bundsolidt forsvar, hvor nøglen bliver at få åbnet dette og samtidig få matchet det fysiske tryk og de individuelle kompetencer de kommer med i angrebet.

Dette bliver en kamp hvor Roskilde kæmper for at kunne kravle et par placeringer op i rækken og måske redde en svingende sæson, mens vi slås for at ramme de magiske 41 point, som vil sikre 2. pladsen og adgang til det forjættede liga-land.

Jeg tror der venter en brag af en kamp og håber at se mange grønne på lægterne, og i dagens anledning må der gerne larmes og klappes på livet løs, så vi får de bedst mulige forudsætninger for at forsvare de 2 point og lade dem blive i Skanderborg.

Vi ønsker dommere, Roskilde mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

Gratis entré!

v/træner Kristian Danielsen

 

Website Security Test