Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 12. marts, 2018

U18-pige liga: Skanderborg Håndbold – Randers HK 33-22 (11-11)

Kampen mod Randers HK startede, som de seneste kampe er blevet startet, nemlig med at være bagud, og det mønster holdte hel 1. halvleg, hvor der bl.a. blev brændt 12 skud på enten målmand eller stolpe.
Sidst i halvlegen var det dog som om, at Randers mistede pusten, og dette var endnu mere tydeligt fra starten af 2. halvleg, hvor Skanderborg med Sofie Schelde i spidsen bankede mål ind efter behag og på 12 minutter fik scoret samme antal mål, som i hele 1. halvleg.

Daniel Rensch sagde efter kampen: ”Efter en halvleg hvor vi brænder alt for meget, får Sofie Schelde med sine 12 mål og fløjene med 8 mål åbnet kampen op. I 2. halvleg får vi flyttet bolden hurtigt, og vi får samtidig i forsvaret pakket godt ned omkring bolden, hvilket gør at Randers ikke får ret meget at sige. Det er en god halvleg at slutte af med, når næste kamp først ligger om en måned.”

Næste kamp er først efter påske, nemlig fredag den 6. april, når den måske skæbnesvangre kamp skal spilles mod FC Midtjylland i IBF Arena kl. 20.15.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Sofie Schelde 12, Cilla Sturm 6, Sofie Sletskov 6, Emilie Jäger 3, Maria Schmidt 2, Majken Hedegaard 2 og Ida Gerdes 2

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Piger

Website Security Test