Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg gav Fredericia en øretæve

Webredaktør, udgivet d. 5. marts, 2018

Referat Fredericia HK-Skanderborg Håndbold 18-25 (6-11)

Med tanken i baghovedet om det ærgerlige nederlag i efteråret til Fredericia var Skanderborgdamerne indstillet på, at den plet skulle vaskes af søndag aften i Fredericia. Og det blev den. Godt og grundigt.

Forsvaret var fra start tændt og på tæerne, så Fredericia måtte tage timeout to gange i løbet af første halvleg, efter hhv. et kvarter og tyve minutter – i et forsøg på at få flere mål ind på måltavlen end først fire og siden seks. Det lykkedes dog ikke før pausen.

Skanderborg havde til gengæld tur i den. Godt hjulpet på vej af Monika Kongsgaard i målet, der lagde mange fine udkast lige i lapperne på de hurtigt løbende fløjspillere.

Efter pausen fik Fredericia dog mere held med scoringerne, men det samme var tilfældet for Skanderborg, som efter 18 minutter var foran med ti mål, 12-22. Hjemmeholdet fik dog pyntet lidt på det til slut, så Skanderborg vandt med syv mål. Træner Kristian Danielsen var igen tilfreds efter kampen:

“Den her kamp blev knap så svær, som jeg havde forventet, men det skyldtes udelukkende det niveau, vi præsterede fra start af. Forsvaret stod solidt, og det var lækkert, at det udmøntede sig i et par kontrascoringer. Vi vidste på forhånd, Fredericia var lidt nede i kulkælderen efter et par nederlag på udebane, og forventede, de ville kæmpe som besatte for at vise og få deres normale udtryk tilbage på hjemmebane. Vi ville overmatche dem på dette, og det syntes jeg, vi gjorde i store dele af kampen, men Fredericia holdt fanen højt og gav os virkelig kamp til stregen på den del, selvom de på måltavlen var et stykke efter. Det her var to vigtige udebanepoint, og det er ekstra vigtigt at kunne sætte dem ind på kontoen i en runde, hvor vores direkte konkurrenter vaklede, siger han.

Dermed har Skanderborgdamerne vundet ni kampe i træk og ligger stadig på andenpladsen i 1. division og endda med to point mere end de nærmeste forfølgere, Sønderjyske.

Der resterer nu fem kampe i turneringen. Næste kamp spilles på hjemmebane lørdag 10. marts kl. 17.00 på Fælleden, hvor Rødovre kommer på besøg.

Målscorere for Skanderborg: Stine Holm 7, Sofia Deen 6, Trine Knudsen 4, Sidsel Mejlvang 3, Sofie Alnor 1, Kristianna Henneberg Joensen 1, Stine Kristensen 1, Mathilde Pape 1, Sofie Hartung Sletskov 1.

Website Security Test