Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Fredericia HK

Webredaktør, udgivet d. 1. marts, 2018

Optakt Fredericia HK – Skanderborg Håndbold, søndag 4/3 kl. 19.30 i thansen.dk Arena.

Weekendens kamp byder på en sen søndagsforestilling, hvor vi drager til Fredericia og skal møde et hold, som har leveret overraskende flot i sæsonen, men har i de seneste to kampe præsteret under vanligt niveau. I januar blev det blandt andet til sejre over Horsens og Hadsten, mens to af deres svære udebaneture til Ringsted og Bjerringbro er blevet til nederlag.

Fredericia holdet er bygget op omkring et par unge talenter og et par gode Skanderborg kendinge i fløjduen Mette Lassen og Janne Brøndum. Det er specielt de to unge bagspillere i topscore Ida Lagerbon og Camilla Pytlick, som har drevet Fredericia mandskabet frem i denne sæson. Vi fik prøver på Idas skud i det første opgør, hvor hun bombede hele 9 kasser ind. Forhåbentlig kan vi holde lidt mere styr på hende denne gang.

Vi glæder os til kampen og forhåbentlig kan vi holde fast i de gode momenter fra Sønderjyske kampen, og få implementeret de små justeringer vi har arbejdet med i ugen. Vi har tidligt udpeget denne kamp som en svær udebanetur og vi forventer Fredericia, trods deres seneste fejltrin, vil gøre alt for at komme tilbage på ret kurs, og der venter derfor en brag af en kamp. Vi håber at se mange grønne fans på lægterne denne søndag aften – vel mødt!

Vi ønsker dommere, Fredericia mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

v/ træner Kristian Danielsen

 

Website Security Test