Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt BSV

Webredaktør, udgivet d. 16. marts, 2018

Fredag kl. 18.00 fløjtes der op til lokalopgør version 2 i sæsonen 2018/2019 mellem BSV og Skanderborg Håndbold. Kampen spilles i Jysk Arena i Silkeborg og det er dagens hjemmehold der har revanche til gode efter at Skanderborg overraskende vandt i Orangeriet i november måned med 24-20.

Det er på mange måder modsætningernes kamp mellem top og bund, og en kamp mellem 2 hold med vidt forskellige forudsætninger. BSV med et af de største budgetter i ligaen, som formodentligt bruger flere lønkroner alene på stregspillere end vi bruger på hele holdet.

Fusionsklubben ligger på en solid 3. plads i 888Ligaen, og med 4 point op til GOG på 2. pladsen og 5 point ned til 4. pladsen, så der står ikke det vilde på spil for midtjyderne, ud over revanchen naturligvis.

Cheftræner Nick Rasmussen glæder sig til at besøge Silkeborg og blive matchet med de mange tidligere landsholdsspillere på BSV holdet.

Vi glæder os meget til at skulle i kamp igen efter vi har fået gang i pointhøsten igen de sidste kampe. Jeg syntes vi har dækket rigtigt godt op i de seneste kampe og det spor skal vi fortsætte i Silkeborg. Angrebsmæssigt har vi selvfølgeligt forberedt os på deres 5:1 forsvar men BSV må forventes også at komme til at stå mere defensivt i løbet af kampen. Vi glæder os til igen at blive målt op imod et af topholdene og se hvor langt vores fight kan række.

Kampen fløjtes op kl. 18.00 og kan følges på Tophåndbold APP.

Website Security Test