Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Onsdagens scenarier

Webredaktør, udgivet d. 26. marts, 2018

Onsdag kl. 20.30 spilles 26. og sidste spillerunde i 888Ligaen, landets bedste herre række. TV2 Sport sender traditionen tro fra alle kampe i et kæmpe setup med eksperter i studiet og kamera hold og reportere i alle 7 haller.

Og der bliver rigeligt at se til for de kære redaktører på kvægtorvet, for der står noget på spil i alle 7 kampe, så det gælder om at holde tungen lige i munden når dommerne fløjter grundspillet af omkring kl. 22.15.

The Green Gunmen drager til KIF Kolding København, og Skanderborg Håndbold er en af de klubber der har mindst på spil i onsdagens opgør. Skanderborg er sikker på at ende på 11. eller 12. pladsen og får uanset udfaldet 1 point med over i kvalifikationsspillet, hvor nummer 9 til 13 deltager. Vi ligger p.t. a point med Sønderjyske med 17 point og da vi er bedst indbyrdes med Sønderjyderne vil vi i givet fald ende på 11. pladsen hvis Skanderborg og Sønderjyske fortsat er a point meget sent onsdag aften. Vi er 3 point efter Ribe-Esbjerg på 10. pladsen og 4 point foran HC Midtjylland på 13. pladsen, så det handler udelukkende om vi bliver nummer 11 eller 12. Såfremt vi ender på 11. pladsen vil det give den fordel at hvis vi ender a point med Sønderjyske i kvalifikationsspillet, så vil vi igen blive bedst placeret i forhold til Sønderjyske.

Sidstepladsen:

TM Tønder ligger sidst med 12 point og HCM ligger nummer 13 med 13 point. TM Tønder er bedst indbyrdes og skal således hente 1 point på HCM i sidste runde for at undgå den direkte nedrykning. TM Tønder møder hjemme Ribe-Esbjerg og HCM møder ligeledes hjemme Skjern Håndbold.

Slutspillet:

Her er et sandt drama under opsejling. Århus og KIF ligger nummer 6 & 7 med 13 point før sidste spillerunde. Nordsjælland har 12 point på den sidste slutspilsplads som nummer 8, mens Mors Thy med 21 point og Ribe-Esbjerg som nummer 10 har 20 point. Alle 5 hold kan komme i slutspillet og alle 5 hold kan ryge ud af slutspillet. Alt afgøres onsdag i sidste runde men Århus, KIF og Nordsjælland har fordelen at de selv kan afgøre deres skæbne. Bagfra kommer sultne Mors-Thy og Ribe-Esbjerg, der begge vil gøre alt for at overhale i sidste sving.

Århus møder BSV, KIF møder Skanderborg, Nordsjælland tager imod TTH, Mors-Thy er oppe imod Sønderjyske og slutteligt skal Ribe-Esbjerg til formodentligt desperate TM Tønder.

Toppen:

GOG og Skjern slås om 1. pladsen og den “dårlige” champions leauge plads til den kommende sæson. GOG har et enkelt point mere end Skjern før sidste runde, men de grønne fra Skjern er bedst indbyrdes. GOG SKAL slå Aalborg ude, så bliver de nummer 1 og vinder af grundspillet. Skjern skal til HCM og her sætter de ikke point til, det lover redaktionen.

TTH ligger på 4. pladsen og kan få 1 point med over i slutspillet hvis de beholder denne placering. Vestjyderne skal til Nordsjælland og vinde hvis de skal være sikre på at Aalborg ikke overhaler på opløbsstrækningen. De forsvarende danske mestre fra Aalborg møder hjemme GOG, og her skal der nok blive gang i løjerne. BSV på 3. pladsen er det eneste hold på onsdag der intet har at spille for, ud over æren.

Casen HCM:

Der har været skrevet og sagt meget omkring en mulig konkurs i HC Midtjylland inden sidste spillerunde. Det er endnu uklart hvad der kommer til at ske i den sag, men ovennævnte scenarier er fortalt med baggrund i den nuværende stilling, altså hvis IKKE HCM trækker sig ud af turneringen og alle resultater i alle deres kampe nulstilles.

Såfremt HCM skulle blive trukket ud af turneringen inden kl. 22.15 på onsdag, betyder det for Skanderborg blot det at vi kommer 2 point foran Sønderjyske i stillingen, og så er vi dermed sikret 11. pladsen uanset hvordan det går både os selv og Sønderjyske i sidste runde.

Kampen om grundspillet vil blive ændret til et endnu større drama, med 3 hold a point på 7. til 9. pladsen, som næsten ikke er til at overskue. I givet fald vil TM Tønder heller ikke have noget at spille for, de vil automatisk blive placeret på 13. pladsen og dermed sikre sig adgang til kvalifikationsspillet.

Der er alt mulig grund til at tænde for TV2 Sport onsdag aften, for der er et sandt drama undervejs. Skal du ikke til Kolding og støtte de grønne Gunmen, så er der dækket op på første parket hvor du løbende kan følge de forskellige scenarier der udspiller sig.

God fornøjelse

Website Security Test