Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag til kyniske TTH

Webredaktør, udgivet d. 3. marts, 2018

Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro 22-32 (13-16)

TTH på hjemmebane og voldsomt behov for point. Det måtte vi i dag erkende ikke var en ligning der var en positiv løsning på, da vi fik os en ordentlig ørefigen foran vort eget hårdt prøvede publikum i Orangeriet, og tabte med de sjældne 2 cifrede cifre pålydende 10 mål.

Før pausen så tingene faktisk ikke så ringe ud endda. Skanderborg var klar fra start og foran 3-1 efter 4 minutter og kunne have bragt sig på 7-4 efter 10 minutter på en kontra, som i stedet endte i en tvivlsom angrebsfejl og 2 minutter efter stod der i stedet 6-6. Sådan handler håndbold om kynisme og effektivitet og det var vel alene på denne konto at gæsterne kunne gå til pausen foran med 16-13. Gæsterne var igen dygtige og kyniske til at udnytte en udvisning 2 minutter før pausen og forvandlede på få sekunder 12-13 til 13-16.

TTH Holstebro er ved at sætte nye defensive standarder i den Danske 888Liga, med en hurtighed og hårdhed som ingen andre hold magter. Det er et hold man kan SE træner 2 gange om dagen og bliver stærkere og stærkere måned for måned, og det kommer vestjyderne til gode nu. Gang på gang blev Skanderborgs få bagspillere pakket hårdhændet og effektivt ned og det gav stigende frustrationer efterhånden som kampen blev ældre og differencen på måltavlen voksede.

Vi har ikke mange bagspillere at skyde med i denne periode, og sygdom til Kristian Bonefeld gjorde ikke den konto større. Bonefeld spillede det han kunne magte, men vi var samlet set meget langt fra det niveau vi præsterede i sidste runde mod GOG. Vore 2 målvogtere fik en halvleg hver, og havde opløftende momenter, men de blev overgået af den Norske landsholdsmålmand i den anden ende. Stregspillerne havde svære betingelser i det hårdhændede Vestjyske forsvar og vore fløje blev igen idag ikke fodret med meget anden end bolden ved opgiverkast. Derfor blev det igen bagspillerne der skulle afgøre hovedparten af de grønne angreb, og der var ganske enkelt ikke kvalitet nok på disse pladser idag til at true et velspilende TTH forsvar.

Gæsterne fra TTH udnytte dygtigt enhver fejl til en efterfølgende fri kontra og det var med en imponerende skarphed, der fik de mere og mere frustrerede Skanderborg spillere til at se chanceløse ud i kampens sidste 15-20 minutter. Der var ikke meget der fungerede, for mange spillede med for høj fejlprocent, men i dag må man også bøje sig i støvet fra en modstander der viste den forskel der vel rettelig bør være mellem 2 hold med så store forskelligheder i det økonomisk råderum. TTH lignede efterhånden unægtelig et hold der skal spille med om medaljer om et par måneder når disse skal fordeles.

10 minutter før tid blev det til liga debut til unge Frederik Iversen, der netop har skrevet kontrakt for den komende sæson. Han nåede ikke at komme på måltavlen, men nu fik han slettet nullet på divisionskampe og mangler nu kun 99 før han kan iføre sig den legendariske Club 100 jakke som Bertram Obling og Martin Mauer Larsen idag fik overrakt. 

Det var bare en af de dage hvor man må erkende at vi mødte en modstander der var klart bedre end os, ihvertfald i de sidste afgørende 30 minutter. Vi er i en situation hvor vi ikke har tid til at ærgre os meget over denne præstation, det er bare op på den mentale jernhest i en fart og få gjort klar til lokalopgør i 8000 Århus C på onsdag.

5 kampe tilbage i grundspillet, vi kæmper videre…..

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 8, Jonas Samuelsson 4, Minik Dahl Høegh 3, Frederik Ladefoged 2, Kristian Bonefeld 2, Andreas Væver 1, Nikolaj A. Nielsen 1, Martin Mauer Larsen 1.

Målscorer TTH Holstebro:

Magnus Bramming 7, Kasper Kildelund 6, Peter Balling 5, Jonas Porup 4, Jac Karlsson 3, Lars Mousing 2, Jeppe Hauskov 2, Simon Birkefeldt 2, Viktor Östlund 1.

Tilskuere 820

Website Security Test