Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mørk: Savner den danske liga

Webredaktør, udgivet d. 22. marts, 2018

30 årige Marcus Mørk skifter mondæne Nice ud med lidt mere jordnære Skanderborg og bliver for første gang i karrieren Gunman fra den kommende sæson.

De sidste 2 år i Nice har på mange måder været en drøm for mig og Jane. Vi har altid haft en drøm om at prøve at bo i udlandet og vi har også nydt det i fulde drag. Vi kan begge mærke at det nu er på tide at vende hjem til Danmark igen, både rent håndboldmæssigt men også for at komme tættere på familie og venner.

Jeg har haft det godt med at komme lidt væk fra rampelyset og har kunnet spille hernede og være skærmet lidt af for pressen og de mange spørgsmål. Jeg er virkeligt kommet ovenpå igen efter den ærgerlige skulderskade jeg pådrog mig helt tilbage i jubel sæsonen 2012/2013 på Mors, hvor vi var tæt på medaljer og med i semifinalerne. Jeg har i min tid i Frankrig trænet på fuld styrke og det antal træninger der er i Skanderborg passer perfekt til mig. Skanderborg har ry for at have noget af det bedste setup på sundheds sektor og den fysiske træning, så det har absolut spillet ind at der er styr på alt rundt om selve håndbolden, for det ved jeg hvor stor betydning det har.

Jeg savner den danske liga og den danske træningskultur, for der bliver tænkt meget mere håndbold i Danmark, hvor jeg oplever at hernede er det mere hovedet under armen og så afsted.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at vende hjem og med det hold der er samlet i Skanderborg næse sæson, så tror jeg der er gode muligheder for at vi kan flytte holdet længere frem i tabellen, selvom den danske liga bliver tættere og tættere. Glæden bliver bestemt ikke mindre af at jeg tilmed bliver genforenet med mine gamle venner Morten Balling og Morten Kirk Olesen fra Mors-Thy tiden, dem glæder jeg mig virkeligt til at skulle spille sammen med igen.

Website Security Test