Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Marcus Mørk hjem til 8660

Webredaktør, udgivet d. 22. marts, 2018

Den tidligere store Mors-Thy profil Marcus Mørk skifter til Skanderborg Håndbold fra den kommende sæson, efter 2 års ophold i fransk håndbold.

Sportschef duoen Torben Væver & Preben Skovsgaard har været i udlandet, nærmere betegnet Nice i Frankrig for at finde ny bagspiller til det kommende Skanderborg hold. Valget er faldet på 30 årige Marcus Mørk der de seneste 2 sæsoner har spillet i den franske klub Cavigal Nice Handball, der ligger placeret midt i den næstbedste liga i Frankrig.

Marcus er udset til at udfylde en vigtig brik på vort hold i bestræbelserne på at rykke tættere på det famøse slutspil, som altid har været vores store mål. Hans kompetencer i den offensive del kender de fleste håndboldelskere og sammen med Preben Skovsgaard har jeg været i Frankrig og se hvordan Marcus Mørk anno 2018 ser ud. Han er kommet sig ovenpå den skulderskade der holdt ham ude i flere sæsoner for år tilbage og han har haft godt af at komme væk fra presset i Danmark og har stille og roligt fået genopbygget hans fysik de seneste sæsoner i Frankrig. Han har spillet samtlige kampe i denne sæson og vel og mærke stort set samtlige minutter i begge ender af banen, og vi tror på at Marcus er klar til igen at berige den danske liga med hans kompetencer. Han har lagt stabilt på 4-5 scoringer pr. kamp i denne sæson og vi tror på at hans spil kan højnes yderligere når han kommer tilbage på et hold på lidt højere niveau i den bedste danske række igen. Marcus Mørk er stjernen og det helt store omdrejningspunkt på hans nuværende hold i Nice, og det er tydeligt at hans medspillere ikke tænker håndbold på det samme høje plan som Marcus gør.

Der er ingen tvivl om at vi i denne sæson har haft de største udfordringer i den offensive del, hvor vi er et af de hold der lavet færrest mål i 888Ligaen, og derfor har det naturligt nok været et primært fokus at få tilført noget ekstra i specielt den ende af banen. Der mener vi at Marcus Mørk er den perfekte spiller, for han har lige præcist de kompetencer som vi har manglet lidt de seneste år.

Vi har haft en god og åben dialog om fremtiden for Marcus og vi syntes vi har fundet en fair og god løsning på en 3 årig aftale, hvor der er indbygget noget fleksibilitet i aftalen, hvis der mod forventning på et tidspunkt skulle gå den forkerte vej med den gamle skade. Skanderborg ligger perfekt i forhold til at Marcus kæreste Jane Schumacher skal optræde for vore naboer i Silkeborg-Voel KFUM de kommende sæsoner, og parret har planer om at bosætte sig i en af de 2 byer til sommer.

Vi ønsker Marcus Mørk et meget stort velkommen i den grønne trøje.

Website Security Test