Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jonas Samuelsson forlænger

Webredaktør, udgivet d. 21. marts, 2018

Jonas Samuelsson kom til Skanderborg Håndbold for blot 6 uger siden fra HCM, kort før anden halvdel af grundspillet i 888Ligaen. Han kom på en kontrakt for resten af indeværende sæson, men nu er kontrakten blevet forlænget for yderligere 2 sæsoner.

Sportschef Torben Væver:

Jonas har gjort det virkeligt flot i den korte tid han har haft i klubben og imponeret os ikke blot med hans 33 mål i 7 kampe men mindst ligeså meget med hans gode indstilling til træning. 

Det var lidt en uventet fjer i hatten da vi fik muligheden for at tilknytte Jonas kort før vi startede op igen efter landsholdspausen og det lå ikke i kortene at det skulle ende med et længere ophold i Skanderborg. Efter hans flotte præstationer har der efterfølgende været stor interesse for Jonas Samuelsson fra andre klubber til den kommende sæson. Det er da også udelukkende med baggrund i at en af vores trofaste sponsorer har ydet et ekstraordinært tilskud at det nu er lykkedes at beholde Jonas i klubben efter sommerferien. Det er vi naturligvis voldsomt begejstret for og vi glæder os rigtigt meget til at arbejde videre med Jonas de kommende år, hvor han kommer til at danne makkerpar med Mike Haack på højre fløj, der er stærkt på vej tilbage efter næsten 1 års skadeshelvede.  

Website Security Test