Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Grundspillet skal lukkes godt

Webredaktør, udgivet d. 28. marts, 2018

Cheftræner Nick Rasmussen og hans Green Gunmen drager idag den korte tur til Kolding hvor de tidligere mangefoldige mestre er modstanderen i sidste runde i 17/18 sæsonens grundspil.

Vi er elitesportsudøvere og vi tager alle kampe 100% seriøst og selvom der måske ikke umiddelbart står livsvigtige point på spil i forhold til direkte nedrykning i dagens kamp, så har vi mange ting vi skal forholde os til.

Vi spiller for at holde Sønderjyske under os i tabellen, og det kan sagtens vise sig at blive yderst vigtigt når vi kommer igang med kvalifikationsspillet, og det er rigeligt motivation for mine drenge idag.

Vi skal op mod et fysisk stærkt Kolding hold, der altid står meget defensivt i deres forsvarsende. Det er altid en udfordring for et hold som vores der ikke lever af at vi har store skytter fra distancen, så vi er afhængige af at få bragt en masse fart ind i vores angrebsspil og få tvunget de tunge KIF spillere til at skulle bevæge sig. I den anden ende bliver vi udfordret at en flok individualister fra øverste hylde med Bo Spellerberg som et godt eksempel. Deres store og tunge stregspillere er en meget stor del af Kolding holdet i denne sæson, og her bliver vi med garanti udfordret maksimalt.

Sidst vi mødte Kolding endte det jo med et uafgjort resultat, hvor vi brændte straffekast efter tid, så vi har jo vist at vi kan matche Kolding hvis vi lykkedes med vores ting, og det er naturligvis det vi tager til Kolding og gør alt for.

Vi har 2 ugers kamppause inden kvalifikationsspillet starter den 11. april og jeg vil gerne have så meget momentum med fra grundspillet som muligt, så vi går helt sikkert efter at lave så god en præstation som overhovedet muligt idag.

Skanderborg Håndbold må stille op til dagens kamp uden skadede Morten Kirk Olesen men også uden målvogter Kristoffer Laursen, der har lagt i sengen med halsbetændelse siden sidste uges sejr over Nordsjælland. Han erstattes af unge Salah Boutaf der kan få sin rigtige liga debut hvis han kommer på banen i Kolding i aften.

Kampen fløjtes op kl. 20.30 og kan følges sammen med de øvrige 7 kampe på TV2 Sport.

Website Security Test