Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne fortsatte sejrsrækken i lokalopgør

Webredaktør, udgivet d. 19. marts, 2018

Referat AGF – Skanderborg Håndbold 19-28  (11-13)

Lørdag eftermiddag mødte Skanderborg holdet op til kamp i Ceres Park, hvor flere af pigerne havde trodset det kolde vejr og kom cyklende. Begge hold startede godt i forsvaret, med dog et lille overtag til Skanderborg og efter 10 min var stillingen 2-5 og hjemmeholdet tog time-out. Det fik sat en smule mere skub i angrebsspillet for begge hold, hvor det efter to fløjscoringer fra henholdsvis Stine Holm og Sofie Alnor blev til stillingen 5-8. Denne 3 måls føring holdt stort set halvlegen ud, hvor AGF dog straffer en Skanderborg fejl i sidste sekund og pausestillingen 11-13.

Tilskuerne havde været vidnet til en 1. halvleg, hvor Skanderborg holdet ikke var oppe på den største klinge og et par koncentrationssvigt holdt et godt kæmpende AGF-mandskab inden i kampen. En forbedret indsats blev der dog lagt fra dagen fra starten af 2. halvleg, og Sofia Deen kun efter 6 min gør det til 12-17 og momentum fortsætte, hvor Kristina Sommer i det 46. minut udbyggede føringen til 14-22. Resten af halvlegen eksperimenterede begge hold med deres 7mod6 spil, hvor Skanderborg pigerne kom klart bedst ud af den dyst, og fik derudover straffet AGF’s fejl til slutstillingen 19-28.

Det var dejligt vi i stort set hele kampen er i kontrol og det på en hjemmebane, som godt kan give problemer. Jeg syntes AGF har lidt for stort held med at bremse vores angrebsspil og jeg må erkende vi ikke var helt oppe i tempo og koncentration i den del af spillet. Forsvarsmæssigt står vi generelt godt og få løst AGF’s skytter og efterlader kun et par returbolde og fløjafslutninger, som vi i den ideelle verden selvfølgelig skulle have haft, og måske også have presset fløjafslutningerne yderligere. Jeg er rigtigt godt tilfreds med kampforløbet og vi kan nu kigge fremad mod en nøglekamp på hjemmebane mod Roskilde Håndbold, hvor jeg håber at se mange gode folk i hallen”, udtaler træner Kristian Danielsen

Der resterer nu 3 kampe i turneringen og Skanderborg skal bruge 3 point i de resterende kampe for at forsvare 2. pladsen. Næste kamp spilles i påsken den 31/3 kl 15.00, hvor Roskilde Håndbold gæster Fælledhallen, og hvor vi håber at se rigtig mange grønne fans.

Målscore: Trine Knudsen 6, Sidsel Mejlvang 4, Sofia Deen 4, Mathilde Pape 4, Caroline Svarre 3, Stine Kristensen 2, Stine Holm 2, Sofie Alnor 1, Kristina Sommer 1 og Monika Kongsgaard 1

Website Security Test