Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne fik igen to rare point

Webredaktør, udgivet d. 11. marts, 2018

Referat Skanderborg Håndbold – Rødovre HK 27-19 (15-7)

Efter herrernes flotte sejr over Aalborg indtog damerne lørdag eftermiddag Orangeriet for at tage imod Rødovre, som ligger nederst i tabellen.

Holdene fulgtes ad de første syv-otte minutter til 3-3, men så trak hjemmeholdet fra til 7-3 – hvorefter begge hold havde en scoringspause på cirka ti minutter, før Rødovre fik sat sit fjerde mål ind.

Skanderborg tog nu timeout, Stine Kristensen kom ind og fik scoret tre fine mål i løbet af fem minutter. Også Trine Knudsen fik scoret et par af sine i alt ni mål, blandt andet på straffe, og Caroline Svarre fik fanget en bold i forsvaret og scoret på kontra, og så stod der 12-4 med fire et halvt minut igen af halvlegen.

Hjemmeholdet fastholdt forspringet på otte mål ind til pausen.

I anden halvleg blev der lagt yderligere mål til føringen, så hjemmeholdet i perioder var foran med både 11 og 12 mål. Holdet tillod sig endda to længere scoringspauser på hver seks-syv minutter. Atter var forsvaret massivt og gav gode arbejdsbetingelser for målvogterne.

Rødovre fik pyntet lidt på resultatet til slut, men måtte rejse hjem med et nederlag på otte mål, 27-19, mens hjemmeholdet kunne sætte endnu to rare point ind på kontoen.

Jeg synes, vi har en fornuftig tilgang til kampen og er i kontrol fra start til slut – og efterlader ikke meget spænding til tilskuerne. Vi sjusker lidt for meget i et par situationer og er ikke tilfredse med at spille uafgjort i 2. halvleg. Alt i alt blev det en god og stille dag på kontoret, og spilletiden blev godt fordelt med et par fine individuelle præstationer rundt omkring, siger træner Kristian Danielsen om kampen.

Der resterer nu fire kampe i turneringen, og Skanderborg ligger stadig på andenpladsen – som giver direkte oprykning til ligaen – og med tre point ned til nærmeste forfølger, Sønderjyske.

Næste kamp: spilles lørdag 17. marts kl. 15 hos naboerne i Aarhus, AGF, som ligger tredjesidst i tabellen.

Målscorere: Trine Knudsen 9, Sofia Deen 6, Stine Kristensen 4, Sidsel Mejlvang 2, Sofie Alnor 1, Caroline Svarre 1, Marie Aamand 1, Melanie Fuglsbjerg 1, Sofie Hartung Sletskov 1, Stine Holm 1.

Website Security Test