Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 sejre til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 19. marts, 2018

U16 pigeliga: Skanderborg Håndbold – SINE 29-21 (16-11)

U16 pigerne havde onsdag den 7 marts besøg af SINE håndbold på hjemmebane på Fælleden. Kampen startede med det velkendte gode forsvar, og gode redninger i målet. Således bragte Skanderborgpigerne sig foran 3-0. SINE kom med igen, på bekostning af tekniske fejl og sjuskeri af de grønne piger.
Men de fik styr på forsvar og angreb igen, og lagde afstand til SINE. Pigerne kunne gå til pausen med en komfortabel føring på 16-11. Efter pausen kørte pigerne med fuld fart, godt forsvar, gode kontrascoringer og fint angrebsspil. Og efter ca 11 minutters spil førte de 22-14.
Der var aldrig tvivl om kampens udfald, og pigerne kørte en sikker 29-21 sejr hjem. Kampens store profiler var målvogter Klaudija og Christina Pedersen.

Målscorer: Christina Pedersen 11, Nikoline Brandi 6, Emilie Bech 4, Maria Pedersen 3, Sofie Berthelsen 2, Carla Bendesgaard 2 og Kathrine Lind 1 mål.

U16 pigeliga: Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro 34-25 (18-7)

Torsdag den 15 marts var pigerne atter i aktion. Denne gang hed modstanderne TTH Holstebro – igen på hjemmebane på Fælleden.
Pigerne startede godt og koncentreret og bragte sig hurtigt foran 3-0. Modstanderne gjorde ikke meget væsen af sig, og Skanderborgpigerne kunne efter 13 min se en 9-3 føring på måltavlen. Maskinen kørte velsmurt resten af halvlegen og ved pausen stod der 18-7 på tavlen
2. halvleg blev en lidt rodet affære, men der var aldrig tvivl om kampens vinder. Igen viste pigerne en fantastisk holdindsats og alle bød flot ind. Således stod der 34-25 da de 60 minutter var spillet.
Næste opgave er onsdag den 21 marts kl 19.30 på Fælleden– igen på hjemmebane – mod Silkeborg Voel .
Målscorer: Carla Bendesgaard 7, Sofie Berthelsen 6, Nikoline Brandi 4, Alberte Ebler 4, Christina Pedersen 4, Julie Molbech 3, Emilie bech 3, Marie Pedersen 2 og Klaudija 1 mål.

Website Security Test