Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

12 på stribe og to vigtige point

Webredaktør, udgivet d. 31. marts, 2018

Referat Skanderborg Håndbold- Roskilde Håndbold 28-19 (14-7)

Lørdag på hjemmebane på Fælleden sikrede Skanderborgs damer sig den 12. sejr på stribe, og denne gang gik det ud over gæsterne fra Roskilde.
Hjemmeholdet blev godt hjulpet af et medlevende publikum, der havde fundet vej til hallen denne påskelørdag, og som kunne se en flok spillere, der – efter at der lige var banket lidt rust af efter to ugers kamppause – snart fik gang i scoringerne.

Efter et kvarter var holdet foran 9-5, og samtidig blev forsvaret bedre og bedre og holdt blandt andet Roskilde fra at score i over ni minutter, alt imens hjemmeholdet fortsatte med at sætte mål ind. Fløjspillerne Stine Holm og Sofie Alnor fik sat en række fine kontrascoringerne ind efter gode udkast fra målvogter Monika Kongsgaard.
Anden halvleg fortsatte, hvor den første slap, med Skanderborg i teten.
Vi stod igen fornuftigt i forsvaret og havde flere gode perioder med fine mål, blandt andet flere flotte førstefase-kontraer, og ved pausen havde vi fuld kontrol over kampen, siger Skanderborgtræner Kristian Danielsen.

Især Stine Holm og Trine Knudsen spillede en fremragende kamp, ligesom også Monika Kongsgaard igen stod fint. Også forsvaret gjorde det godt og fik sig korrekt indstillet i forhold til Roskildespillernes individuelle kvaliteter. Vi kunne måske godt have trukket mere fra, men alt i alt er vi meget tilfredse med de to meget vigtige point.

Skanderborgdamerne er nu kun et enkelt point fra at rykke direkte i ligaen, og der resterer to kampe.

Lørdag 7. april går turen til Hjørring, hvor Vendsyssel venter. Da de to hold mødtes i januar, vandt Skanderborg med 12 mål, men Vendsyssel har i mellemtiden spillet sig op og har mulighed for at undgå at skulle spille om nedrykning, så de har alt at spille for i kampen mod Skanderborg.

Men skulle det lykkes Skanderborg at få et point med fra Vendsyssel, er ligabilletten hjemme!

Målscorere for Skanderborg: Trine Knudsen 9, Stine Holm 6, Sofie Alnor 3, Sofia Deen 3, Stine Kristensen 2, Kristina Sommer 2, Sidsel  Mejlvang 1, Melanie Fuglsbjerg 1, Caroline Svarre 1.

Website Security Test