Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Uafgjort i topkamp

Tom Kristensen, udgivet d. 22. februar, 2018

U18 drenge liga: BSV – Skanderborg Håndbold 24-24

Skanderborgs U 18 drenge i ligaen delte med BSV-Silkeborg Voel i topkamp

U18 drengene måtte ”nøjes” med et point i udekampen mod BSV. 24-24 blev resultat efter føring på 12-11 ved pausen. Skanderborg kom på 24-22 med to minutter igen på Kristoffer Vestergaards underarms skud og lignede dermed en vinder – men BSV fik først reduceret med et halvandet minut tilbage og desværre udlignet med blot 10 sekunder igen.
Heldet manglede måske lidt i afslutningen, hvor specielt Magnus Taulbjerg kom i fokus. Først fik han et gennembrudsmål annulleret ved 24-22 føringen, og på det efterfølgende angreb ved stillingen 24-23 blev han tacklet på armen uden at få frikast, hvilket førte at BSV kom på bolden og kunne udligne. Et par kendelser der bestemt ikke gik Skanderborgs vej.
Over en hel kamp var slutresultatet dog retfærdigt nok i en jævnbyrdig kamp mellem de to hold, som begge virkede taktisk godt forberedt på hinanden af deres respektive trænere.
Skanderborgs 5×1 formation drillede BSVs skytter ligesom BSVs offensive forsvarspil generede for fart og tempo i Skanderborgs angrebsspil.
Omvendt var det svære at løse angrebsspillet for begge hold. Der blev derfor kæmpet for hvert et mål og det flotte polerede håndboldspil blev der ikke tale om på noget tidspunkt. Holdene fulgtes ad det meste af kampen.

Skanderborgs drenge skal i ilden igen nu på søndag hvor TVIS Holstebro gæster Skanderborg. En kamp der skal vindes for at hænge på i toppen.

For Skanderborg scorede: Mads Svangren Olson 7, Kristian Olsen 5, Frederik Damgaard 4, Kristoffer Vestergaard 3, Magnus Taulbjerg 2, , Frederik Iversen 2, Andreas Søgaard 1

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Drenge

Website Security Test