Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18P besejrede Viborg

Tom Kristensen, udgivet d. 1. februar, 2018

U18-pige liga: Skanderborg Håndbold – Viborg HK 25-23 (9-10)

Lige så højt, som vi kunne flyve efter sejren over FC Midtjylland, lige så dybt kunne vi falde i kampen fire dage senere mod Viborg.
Det var en kamp som på papiret lignede en, som ikke burde give store problemer, men det kunne man ikke se. Viborg startede flot ud og var foran i de første 16 minutter, hvorefter Skanderborg de næste 10 minutter tog føringen, men sidst i halvlegen måtte se sig overhalet.

Anden halvleg startede bedre for de grønne fra Skanderborg end første halvleg, og efter fire minutters spilletid tog Skanderborg igen teten og holdt den heldigvis kampen ud, selv om det ikke på noget tidspunkt var med mere end fire mål, og selv om man ikke som tilskuer sad med ro i maven før sidste dommerfløjt.

”Dette er en kamp, hvor vi aldrig rigtig finder vores defensive base”, sagde træner Daniel Rensch efter kampen. ”Vi har problemer med at holde deres hurtige bagspillere og især deres godtspillende stregspiller Anne Hykkelbjerg. Vi får heller aldrig for alvor gang i kontrafasen, men jeg er glad for at vi kommer tilbage i 2. halvleg og får scoret 16 mål. Vi fik i det hele taget mere fart og direkte spil i gang i sidste halvdel af kampen,” slutter Daniel.

Næste kamp er fredag den 9. februar, hvor vi skal møde Silkeborg/Voel i Voel-Hallen kl. 18.00.

Skanderborgs mål blev scoret af:
Sara Rexhepi 7, Sofie Schelde 5, Sofie Sletskov 5, Majken Hedegaard 4, Josefine Thorsted 2 og Maria Schmidt 2

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Piger

Website Security Test