Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D vandt hjemme

Tom Kristensen, udgivet d. 1. februar, 2018

Skanderborg – Aalborg 28 – 18 (14 – 8)

Aalborg var på besøg i Skanderborg til U18 drengenes første hjemmekamp i ligaen, og hallen var fyldt med forventningsfulde tilskuere. Det så dog ikke ud til at påvirke det godt forberedte hjemmehold, og det var tydeligt fra første fløjt, at Skanderborg ikke behøvede tid til at finde rytmen. Skanderborg greb straks dirigentstokken, og Aalborg tog allerede efter 10 min, ved stillingen 5-2 til hjemmeholdet, deres første timeout. Den korte pause ændrede dog ikke kampens forløb og Skanderborg øgede blot føringen til pausestillingen 14 – 8. I anden halvleg tegnede der sig det samme billede, Skanderborg spillede overbevisende og havde i både angreb og forsvar overtaget. Resultatet af dagen kamp blev således en sikker 10-måls sejr på 28 – 18 til Skanderborg, og drengene indtager efter tre kampe 2. pladsen i U18 Ligaen.

Målscorer: Kristian Olsen 6, Kristoffer Vestergaard 4, Frederik Skov 4, Lukas Eichwald 4, Mads Svangren 3, Andreas Søgaard 3, Magnus Taulbjerg 3, Benjamin Østermark 1.

Redningsprocenter: Salah Boutaf 56 %.

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Drenge

Website Security Test