Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D tabte i Elitecuppen

Tom Kristensen, udgivet d. 28. februar, 2018

U18 drenge Elitecup: UH Esbjerg – Skanderborg Håndbold 31-27 (15-11)

På en snefyldt tirsdag aften gik turen til Esbjerg, hvor U18-drengene skulle spille semifinale i Elite Cup turneringen. En sen hverdagsaften med en ekstra lang køretur pga. det dårlige vejr var ikke de bedste forudsætninger. Det kunne desværre ses på spillet i en første halvleg, der var præget at alt for mange boldtab og problemer med at komme til scoringer mod et meget aggressivt Esbjerg forsvar. Først efter 7 minutter kom Skanderborg på måltavlen til stillingen 5-1. Esbjerg kæmpede videre og fik skabt yderligere forspring på 7 mål, inden Skanderborg begynde at få gang I scoringerne og mere styr på defensiven. Et frisk pust i første halvleg var Thomas Arnoldsen, som med gejst og vilje kæmpe sig til flere gode scoringer. Dette kunne dog ikke forhindre at Skanderborg måtte gå til pause med at være bagud 15-11.

Anden halvleg blev desværre ikke meget bedre. Der var meget få lyspunkter som f.eks. nogle gode stregscoringer fra Andreas Søgård. Trods forsøget på at få 7 mod 6 til at vende kampen og intens helbanepres i den afsluttende fase af kampen med flere gode redninger fra Tobias Nordahl, lykkedes det dog aldrig at komme helt tæt på Esbjerg, som med en sejr på 31-27 velforjent spillede sig i Elite Cup finalen.

Næste kamp spilles på hjemmebane. Det er på søndag kl. 17.15, hvor der er brug for max stemning og opbakning i hallen til det vigtige topopgør i ligaen mod gæsterne fra BSV.

Målscorere for Skanderborg: Andreas Søgaard 6, Kristoffer Vestergaard 5, Thomas Arnoldsen 5, Kristian Olsen 2, Frederik Damgaard 2, Thomas Munk 2, Lucas Eichwald 2, Mads Svangren 2, og Frederik Skov 1

Redningsprocenter for Skanderbog: Tobias Nordahl 50% og Salah Boutaf 26%

Website Security Test