Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P vandt i FCM

Tom Kristensen, udgivet d. 26. februar, 2018

U16 pige liga: FCM Håndbold – Skanderborg 27-30 (15-13)

Flot skalp mod FCM

Efter en turbulent afslutning på ugen, skulle Skanderborgpigerne ud i en svær opgave mod førerholdet fra FCM på udebane i Ikast. Alle vidste det ville blive svært, så det gjaldt om at rykke sammen i bussen og yde 100 % fra kampens start.
Begge mandskaber startede lidt nervøst, men et godt forsvar, fine redninger af Klaudija og gode kontrascoringer gjorde at Skanderborgpigerne var foran med 3-0 efter ca 5 minutters spil. FCM pigerne kom med igen og efter 16 minutters spil var det helt lige, nemlig 7-7. Kampen bølgede frem og tilbage og holdende fulgtes til 9-9. Herefter satte FCM sig lidt mere på kampen, og kunne gå til pausen med en føring på 15-13.
2. halvleg startede Skanderborgpigerne bedst. Godt stabilt forsvar og igen gode kontrascoringer gjorde at stillingen efter 3 minutters spil var helt lige nemlig 16-16. Piger stod sammen, gode regninger af Sarah og fight i begge ender af banen gjorde at pigerne kunne bringe sig foran 21-20 i det 10. minut af 2. halvleg.
FCM var med til 22-22 i det 14. minut, og herefter kikkede de godt kæmpende skanderborgpiger sig ikke tilbage. Det fightede og spillede godt sammen som et hold og var således foran 26-22 efter ca 20 minutters spil. Og det hele endte med en MEGET flot udesejr på 30-27.
Stor ros til alle piger, trænerne og alle omkring holdet, for en dejlig oplevelse i Ikast lørdag eftermiddag.

Næste opgave i kampen om den ene DM- billet, er søndag den 4. marts på udebane mod TTH Holstebro.

Målscorer: Christina Pedersen 8, Maria Pedersen 6, Nicoline Brandi 5, Sofie Berthelsen 4, Julie Molbech 4 og Carla Bennedsgaard 3 mål

Website Security Test