Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Topkamp i 1. division

Webredaktør, udgivet d. 22. februar, 2018

Optakt Skanderborg Håndbold – Sønderjyske, søndag 25/2 kl. 15.00 i Fælledhallen.

Dagens opgør afgør hvordan toppen af 1. division skal se ud i denne sæson. En Skanderborg sejr vil åbne toppen helt op, og der vil i de tilbageværende 6 kampe være et nervepirrende kapløb mellem Horsens, Sønderjyske og Skanderborg i kampen om 2. pladsen. Et Skanderborg nederlag vil give pointluft til Sønderjyske og Aalborg, og det vil være svært for Skanderborg og Horsens at indhente de to. Der venter derfor et vaskeægte topopgør!

Dagens modstander fra Sønderjyske har et af de bredeste hold i rækken og besidder mange gode spillere, og hvis disse ikke lige præsterer, kan der skiftes en fuldgod erstatning ind på samtlige positioner. En af Sønderjyskes spidskompetencer er deres kontrafase, hvor holdets topscore Helene Løjborg er spydspids. Ellers skal vi holde godt øje med de to temposættere og individualister i Leonora Demaj og Emily Baunsgaard, mens Caroline Rasmussen fra højre back ikke skal have for lette vilkår med hendes skud fra distancen.

Vi har brugt tiden, efter den seneste kamp mod Gudme, til at få styr på de mange småskavanker, og har tanket godt med mentalt overskud til den næste hårde periode. Der har været fart på i træningsugen og man har godt kunne mærke, at fokus er peget ind på Sønderjyske. Den kollektive indsats er igen altafgørende og vores base i forsvaret skal op på øverste hylde!  Vi glæder os til en brag af en topkamp og vi håber de grønne tilskuere vil byde de medrejsende Sønderjyske fans op til dans på lægterne.

Der er i hvert fald ingen undskyldninger for ikke at tage i Fælledhallen denne søndag, hvor der både før og efter er top ungdomshåndbold!

Vi ønsker dommere, Sønderjyske mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

v/træner Kristian Danielsen

 

Website Security Test