Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Svær hjemmekamp – trods placeringerne…

Webredaktør, udgivet d. 7. februar, 2018

Optakt Skanderborg Håndbold – Gudme HK, torsdag 8/2 kl. 20.00 i Fælledhallen.

Torsdagens gæster fra Gudme HK kommer til Fælledhallen med to spinkle nederlag i baggagen, som egentlig har undret mig en del. Gudme har udviklet sig flot i løbet af turneringen og jeg spåede dem til at skulle blive en af de helt store overraskelser i den sidste halvdel. De startede januar med at følge op på en god pointhøst i december, med tre sejre, og specielt Roskilde blev sendt hjem fra Gudme med en ordentlig håndboldlektion. Derefter må man betegne deres præstation i Bjerringbro som et større kollektiv kollaps, og hjemmekampen mod Vendsyssel troede jeg egentligt blev vendepunktet, men en stærkt spillende Nadja Lærke Jensen ville det anderledes med 8 scoringer. Så i stedet for deres nuværende 13 point, havde jeg forventet den havde heddet 17 og dermed langt væk fra kvalifikationsspillet og en placering på en fortjent 8. plads.

Vi skal specielt holde øje på to spillere: Den ene er Cecilie Nordstrøm, som er Gudmes suveræne topscore med 104 scoringer, der er blevet lavet på langskud, usvigelige sikre straffeskud og via god fysik i hendes dueller. Den anden er Helene Elver, som er vendt flot tilbage efter sin korsbåndskade og som hele tiden lægger et stort tryk på forsvaret, hvor hun både er god på sin egen chance og sit assistspil. Disse to krydres med de gode gamle GOG-værdier med godt forsvar og hurtig kontrafase.

Selvom der er et stort spring mellem de to hold i tabellen forventer jeg en utrolig svær kamp, hvor Gudme vil bevise deres seneste to nederlag var en fejl. Vi skal op og ramme vores topniveau og jeg forudser en intense kamp med to hold, som vil spille hurtigt angrebsspil og to forsvar, hvor tacklingerne vil synge. Der er lagt op til en rigtigt god kamp og håber at I vil heppe med fra sidelinjen! Der er gratis entré!

Vi ønsker dommere, Gudme mandskabet og tilskuere en rigtigt god kamp!

v/træner Kristian Danielsen

Website Security Test