Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sort sort tirsdag på Mors

Webredaktør, udgivet d. 15. februar, 2018

Det blev på alle måder en sort tirsdag i Nykøbing for The Green Gunmen. Nederlag og 2 spillere alvorligt skadet blev udkommet af den yderst kontroversielle kamp. Sportschef Torben Væver var 2 dage efter da heller ikke kommet i bedre humør.

Det var virkeligt en træls dag for os i tirsdags. Efter at have set kampen igennem uden pumpende adrenalin, blev jeg endnu mere frustreret over hvordan vi blev behandlet. En ting er de mange indiskutable fejlkendelser der går os imod, men ligeså meget når man kan genopleve hvor nemt det var for hjemmeholdet at påvirke dommerne til at hæve armen når vi var i angreb. Det er helt håbløst så mange gange vi spiller med armen oppe set i forhold til hvor lang tid der blev spillet i begge ender. Man føler sig simpelthen magtesløs når der kan foregå så mange fejl i en kamp på højeste niveau, uden nogen former for konsekvens, at man nærmest mister lysten til at gå på arbejde. Dommernes præstation blev efterfølgende bedømt til middel karakter, og jeg må bare erkende at med den viden får jeg lyst til at rive mit nye 90´er inspirerede hår af i store totter. Nu er vi stillet i en situation der betyder ren overlevelseskamp resten af sæsonen, og vi er blevet ekstra presset da kampen på Mors også gav os 2 alvorlige skader på meget vigtige pladser.

Kasper Irming fik ondt i maveregionen umiddelbart efter kampen og jeg kørte ham selv i hast direkte på Kolding Sygehus efter kampen. Det viste sig at Kasper har fået en revne på den ene nyrer som har betydet en indre blødning. Han er overflyttet til Vejle sygehus hvorfra vi håber han bliver udskrevet imorgen. Lægerne har beroliget os med at de har helt styr på situationen, og vi håber naturligvis det bedste for Kasper. Hvor længe han er ude er for nuværende uvist, men der er formodentligt tale om en del uger.

Morten Kirk Olesen fik et slag over den ene hånd i kampen og på vej hjem i bussen fra Mors tiltog smerterne og symptomerne begyndte desværre at ligne et brud. Et besøg på skadestuen tirsdag nat bekræftede desværre at der var et brud på højre hånd og Morten har fået armen i gips i foreløbigt 10 dage. Det ligner en pause på 5-6 uger for vores anføre, og der skal naturligvis også lyde et god bedring til Morten.

Så alt i alt endte tirsdag den 13 med at blive en ualmindelig sort tirsdag på alle områder. En tirsdag som kommer til at ændre vores sæson til ren og rå overlevelseskamp fra nu. Vi må rykke tættere sammen i bussen og gå i survival mode om en plads i 888Ligaen til 2018/2019 sæsonen. 

Website Security Test