Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sikker U18D sejr

Tom Kristensen, udgivet d. 26. februar, 2018

U18 drenge liga: Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro 31-21 (16-12)

Dagens kamp var vigtig for at fastholde muligheden for at spille sig til en af de to eftertragtede pladser, som giver billet til kampen om DM-spillet.

Skanderborg startede angrebsmæssigt godt – havde ikke problemer med at komme til gode afslutninger og heller ikke problemer med at score mål. Defensivt fik vi dog ikke lukket af for TTH, som havde lidt for let ved at komme til scoringer, hvilket betød at kampen efter 8 minutter fortsat var lige 8-8.

Herefter begyndte der dog at komme redninger fra Salah Boutaf i Skanderborgmålet, som gjorde, at Skanderborg i løbet af nogle få minutter fik den første 2-målsføring. TTH tabte pusten lidt og havde svært ved at følge med. Skanderborg fortsatte med at styre kampen og øgede forspringet til en pauseføring på 4 mål, bl.a. som følge af nogle gode kontrascoringer fra Frederik Damgaard, som i alt leverede 6 af sine 8 mål i kampen i denne disciplin.

Skanderborg kom også godt fra start i 2. halvleg, og fortsatte med at øge forspringet til både 10 og 12 mål i det første kvarter af 2. halvleg. Kampen fik dog aldrig rigtig intensitet, og forblev en lidt tam affære (“en dag på kontoret”), hvor pligtsejren kom i hus og 2 point sat på kontoen med en sikker sejr på 31-21.

Næste kamp spilles også på hjemmebane. Det er på søndag kl. 17.15, hvor der er brug for max stemning og opbakning i hallen til det vigtige topopgør mod gæsterne fra BSV.

Målscorere for Skanderborg: Frederik Damgaard 8, Kristian Olsen 5, Kristoffer Vestergaard 4, Frederik Iversen 3(1), Andreas Søgaard 2, Lucas Eichwald 2, Mads Svangren 2, Magnus Faldborg 2, Magnus Taulbjerg 2 og Frederik Skov 1

Redningsprocenter for Skanderbog: Salah Boutaf 48%, Tobias Nordahl 30%

Job: 201718-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Drenge

Website Security Test