Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Ribe-Esbjerg HH

Webredaktør, udgivet d. 10. februar, 2018

Skanderborg Håndbold – Ribe-Esbjerg HH 34-31 (14-17)

Spørgsmålene før opgøret mod Ribe-Esbjerg efter 7 ugers kamppause var mange. Hvor stod vi efter den lange kamppause ?

Lørdag eftermiddag kom svaret. Angrebsmæssigt var vi hvor vi skulle være, men defensivt dumpede vi med et brag. 34 mål blev der lukket ind og så vinder man ganske enkelt ingen håndboldkampe i 888Ligaen. Vores ellers så gode defensiv var helt væk og den skal findes frem inden vi allerede på tirsdag igen spiller, ude mod Mors-Thy Håndbold.

Kampen startede værst tænkeligt. Efter blot 3 minutter var vi bagud med 0-4 uden at have sat en eneste tackling ind mod de blå gæster. Efter 5 minutter kom vi på tavlen ved kampens topscorer Morten Balling og vi kom stille og roligt tilbage i matchen. Bertram Obling kom på banen efter 10 minutter og havde straks gang i redningerne og med 3 store i træk var han medvirkende til at vi igen fik kontakt midtvejs i halvlegen ved 8-10 og efter 23 minutter var vi på 12-13. Her havde vi store chancer for at komme i front, i en periode hvor defensiven fungerede kortvarigt, men her brændte vi til gengæld flere 100% chancer og formåede ikke at lukke hullet helt. I stedet trak gæsterne fra igen med 3 mål i træk og REHH kunne fortjent gå til pausen foran 17-14.

Var starten på 0-4 en katastrofe, så skal der findes større ord for starten af 2. halvleg. Morten Balling reducerede godt nok til 15-17 i det første minut, men herefter stod der REHH på de efterfølgende 5 scoringer og håbløse 15-22 på kuben i Orangeriet. Det kaldte naturligt nok på en timeout fra en rasende cheftræner Nick Rasmussen, og man forstod hans raseri. Bertram Obling gik ud og Kristoffer Laursen kom tilbage i målet, men det blev ingen af målmændenes dag i dag. 3 udvisninger i træk til gæsterne gjorde at vi kom tilbage på minus 5 efter 45 minutter og vi kom ikke rigtigt tættere på før der manglede 3 minutter af kampen.

En offensiv satsning gav pote og med halvandet minut tilbage fik vi straffekast ved 29-32 og havde chancen for at reducere til minus 2. Morten Balling brændte for første gang fra straffepletten og dermed var nederlaget en realitet.

Der var debut til både Jonas Samuelsson og Minik Dahl Høegh, og der er ingen tvivl om at de 2 spillere nok skal blive en forstærkning når de bliver spillet ind på holdet. Nederlaget i dag kan ene og alene tilskrives et ikke tilstedeværende forsvar og defensiv, og det skal der rettes op på inden holdet drager til Mors-Thy på tirsdag. Ellers rider The Green Gunmen også tomhændet hjem fra den kamp.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Balling 9, Frederik Ladefoged 5, Andreas Væver 5, Morten Kirk Olesen 5, Kasper Irming 4, Jonas Samuelsson 2, Minik Dahl Høegh 1.

Målscorer Ribe-Esbjerg HH:

Jacob Holm 6, Lukas Karlsson 5, Pelle Schilling 5, Morten Nyberg 5, Rasmus Nielsen 4, Miha Zvizej 4, Philip Holm 2, Mathias Jørgensen 2.

Website Security Test