Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pokalkamp tirsdag aften

Webredaktør, udgivet d. 20. februar, 2018

I 5. runde i Santander Cup indtræder The Green Gunmen idag på udebane mod Nøvling IF.

Hjemmeholdet optræder til dagligt i 2. division, hvor holdet p.t. er placeret midt i rækken, kun 3 point fra en 2. plads i rækken, hvor Mors-Thy Håndbold 2 ligger suverænt nummer 1. Holdet trænes af den tidligere Stoholm, Mors-Thy og TTH stregspiller Jonas Aaen, men eller har vi ikke den helt store viden om dagens modstander.

Fokus efter den vanvittige oplevelse på Mors i tirsdags har været indstillet på lørdagens udekamp mod GOG, hvor trænerteamet nu er tvunget ud i alternative taktiske overvejelser efter at både Morten Kirk Olesen og Kasper Irming er færdige i grundspillet. Det har været tydeligt at hele truppen er voldsomt indebrændte efter oplevelsen i Nykøbing for en uge siden, og træningerne efterfølgende har været præget af stor fokus og vilje til at stå sammen som et hold. 

Med 2 så vitale spillere ude resten af grundspillet er vi tvunget til at finde en masse alternative ting vi kan bruge i de kommende kampe, og det er mest det fokus der er på aftenens kamp i Klaruphallen. Vi bør på papiret selvfølgeligt kunne slå et hold fra 2. division ud af Santander Cup og det tager vi naturligvis også op for at gøre, men fokus er 100% på 888 Ligaen og de sidste 7 livsvigtige kampe i grundspillet. Vi VIL forblive i 888Ligaen og set i lyset af sidste uges 2 nederlag er dette det eneste mål vi jagter resten af sæsonen.

Kampen i Klaruphallen fløjtes først op kl. 20.30 – denne gang ikke på grund af TV2 men fordi hjemmeholdet afholder et dobbeltstævne hvor de lokale 3. divisions damer møder Aalborg HK fra 2. division kl. 18.45.

Så vi rider sent hjem igen i aften……

Website Security Test