Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Mors-Thy

Webredaktør, udgivet d. 12. februar, 2018

Kun 3 dage efter lørdagens hjemmekamp mod Ribe-Esbjerg spiller vi igen i 888Ligaen. Tirsdag aften kl. 20.30 gælder det Mors-Thy Håndbold, der ligger på ligaens 7. plads og dermed lige indenfor i det eftertragtede selskab blandt de 8 slutspilshold.

Det er 2 hold der begge har revanche tilgode efter lørdagens kampe. Vi var desværre kun tilstede i den ene ende af banen mod Ribe-Esbjerg og tabte med 3 mål, mens Mors-Thy fik ørene i kontramaskinen i Gudme og tabte med 9 på Sydfyn.

888Ligaen er nu gået ind i den afgørende fase og ALLE point tæller i forhold til at positionere sig inden boet gøres op efter 26 runder. Der er alt i spil, fra slutspil til nedrykning og tingene er ikke blevet mindre tæt efter at stort set alle andre hold i den nedre halvdel af tabellen, på nær tirsdagens kompattander Mors-Thy og Skanderborg Håndbold, kan se frem til 2 point mod HCM i de resterende spillerunder, da begge hold har mødt HCM 2 gange inden jul. Tillægger man 2 point til stort set alle øvrige hold fra nummer 8 til 14. pladsen, så spidser tingene yderligere til.

ALLE point er super vigtige og det må man også forvente at kunne se på banen i Nykøbing imorgen aften. Tirsdagens værter har igen i denne sæson overrasket de fleste og der er ingen tvivl om at Mors-Thy vil gøre alt for at bevare placeringen indenfor top 8, for anden sæson i træk.

Vi har kun haft en enkelt træning siden opgøret mod Ribe-Esbjerg og her var fokus naturligt nok på de defensive udfordringer vi havde i lørdags. Vores ellers normalt gode defensiv faldt helt fra hinanden og det betød også at vi ikke kom i nærheden af redninger nok til at kunne hive point i hus. Begge dele skal forbedres radikalt på en af 888Ligaens sværeste udebaner, hvor hjemmeholdet oplever en imponerende opbakning som man kun kan misunde. 

Vi stiller i samme opstilling som i lørdags og du kan følge kampen på TV2 sport fra kl. 20.30 – optakt formodentligt fra kl. 20.00

  

Website Security Test